FOTO: Široki Brijeg – Posušje: Otvorene brdske trke na magistralnom putu

U organizaciji Auto-moto kluba “Široki” i Gastro Garage iz Širokog Brijega na magistralnom putu Široki Brijeg – Posušje održavaju se auto slalom i brdske trke.

Nakon devet godina ljubitelji automobilizma ponovo su mogli uživati u atraktivnim vožnjama kako bh. vozača, tako i vozača iz regije.

Nazočnima se na službenom otvaranju uz gradonačelnika Širokog Brijega Mire Kraljevića obratio i načelnik općine Posušje Ante Begić.

Načelnik je pozdravio organizatore, natjecatelje, goste i posjetitelje utrka u nadi kako nećemo opet čekati još devet godina za njihovo održavanje.

 • Želim vam uspješnu utrku, puno sreće svima, sa što manje neželjenih događaja kako bi svi vozači iz svojih automobila izišli živi i zdravi, ali naravno i da ostvare što bolje vrijeme.

Općina Posušje jedan je od brojnih sponzora ove utrke, koja je na jedan način i velika promocija općine Posušje s obzirom na broj od 70 vozača koji su kroz protekla dva dana sudjeluju u utrci.

Start je bio u Podvraniću, a cilj na Vraniću, na stazi dugoj 4.075 metara.

4 komentara

 • Super stvar, malo nam mladih stradava u prometu pa ovako ih potsknimo na još veće ludovanje po cestama.
  Jako pametan potez vlastodržaca!

  2
  1
 • Eto je tako kako kažeš…

  Izluduješ se na brdskoj utrci, pa se izludujes na koridi , pa se izluduješ na kafansko veče , pa se izluduješ na svim ostalim ludim ludovanjima i tako odgajamo mladjariju da je normalno tako ludovat i živit…

  To se pravim imenom zove balkanski krkanluk i žalosno je da takve vašare podržavaju naše službene institucije.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.