Posušje na dva dana postalo središte za ljubitelje pasa

Međunarodna izložbu pasa svih rasa Memorijal Robert Oreč “Bobo” održava se u utorak, 29. i srijedu, 30. kolovoza na Ilijinom brdu.

Drago nam je da možemo ugostiti ovoliki broj natjecatelja i ljubitelja životinja u našem gradu. Kinološko društvo već dugi niz godina organizira ovu manifestaciju gdje će kroz dva dana biti izloženo više od 300 pasa iz dvadesetak zemalja. To su impresivne brojke i zato zahvaljujem i čestitam organizatorima, a ujedno pozdravljam i obitelj pok. Roberta čije manifestacija nosi ime.

Ovim putem Pozivam sve naše Posušane da posjete izložbu, roditelje da povedu djecu da vide ove prelijepe pse i da podrže manifestaciju svojim dolaskom. Biti će održane dvije državne izložbe pasa CAC i dvije međunarodne izložbe pasa CACIB na kojima će suditi 10 sudaca, kazao je načelnik općine Posušje Ante Begić.

Prijavljeno je 305 pasa u 100 različitih pasmina, a u svim kategorijama biti će izabrane najbolje pasmine, a vlasnici će biti nagrađivani poklonima i pokalima.

Organizatori su Kinološka udruga Posušje i Kinološki savez Herceg-Bosne, a događaj je to koji se održava u sklopu Posuškog lita.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.