Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara posjetila općinu Posušje

Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara  posjetila je u petak općinu Posušje gdje je održala sastanak s načelnikom Posušja Antom Begićem, predsjednikm Općinskog vijeća Ivanom Lončarom, ministrom prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke Zvonimirom Širićem i savjetnikom predsjedateljice Vijeća ministara BiH Matom Lončarom.

Tom prigodom bilo je riječi o kapitalnim projektima u Posušju koji su u fazi realizacije i planiranim investicijama, kao i cjelokupnoj političkoj situaciji.

Načelnik Begić je zahvalio predsjednici Bradara na dolasku u Posušje te istaknuo kako lokalna vlast čini sve što je u njenoj moći da razvija općinu u svim segmentima.

Predsjednica Bradara je naglasila važnost suradnje svih razina vlasti u cilju stvaranja boljih životnih uvjeta, prije svega za mlade generacije, čemu općina Posušje može služiti kao primjer.

Nakon sastanka predsjednica Bradara je posjetila novu Osnovnu školu u Posušju gdje ju je dočekao ravnatelj Stipe Bešlić.

Posjet je završio odlaskom u Vinjane gdje je predsjednica Bradara položila cvijeće i upalila svijeću ispred spomenika hrvatskim braniteljima, a potom obišla obnovljenu područnu Osnovnu školu u Vinjanima, priopćeno je iz Općine Posušje.

6 komentara

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.