50.000 vjernika na Maksimiru na ogromnom koncertu. Nastupali Cetinski, Rafo, sestre Husar…

Koncert Progledaj srcem održao se jučer na Maksimiru. Ulaznice je kupilo oko 50 tisuća ljudi, a zabavljaju ih poznati duhovni glazbenici. Nastupali su, između ostalih, Alan Hržica, Amorose, Rafael Dropulić Rafo, sestre Halužan, sestre Husar, sestre Palić, Toni Cetinski, Vanessa Mioč…

Pretprogram je počeo u 15 sati, dok je koncert krenuo oko 21 sat. Organizatori su Laudato TV i udruga Ime dobrote. Maksimirske tribine i travnjak su popunjeni. Uoči početka koncerta pročitano je pismo s pozdravima i riječima pape Franje upućenih sudionicima.

Fra Ivan Matić molio je na pozornici dok su deseci vjernika čekali na ispovijed. Na gitari ga je u prigodnim željama pratila glazbenica Tamara Perc. 

U organizaciji katoličkog Woodstocka, kako je manifestacija nazvana zbog veličine i značaja, sudjelovalo je 1200 ljudi. Pripreme su trajale šest mjeseci, a ovo je šesto izdanje koncerta Progledaj srcem. Prethodne dvije godine koncert se nije održao zbog pandemijskih mjera. Prije toga održavao se u zagrebačkoj Areni. 

“Krenut ćemo u cjelokupan današnji događaj i to onim što je najvažnije – molitvom. Svi ćemo se zajedno sabrati i priključiti molitvi i pjesmi”, glasile su uvodne riječi programa. 

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.