BBB objavili rat Mamiću

Dinamovci, vrijeme je za buđenje, poručuju između ostalih “Bad Blue Boysi” u priopćenju za javnost usred previranja u njihovu klubu.

Ususret sudbonosnoj Skupštini Dinama 9. ožujka koja će odrediti budućnost maksimirskog kluba, “Bad Blue Boysi” obratili su se javnosti priopćenjem.

Pozivaju na maksimalnu mobilizaciju kako bi učlanili što veći broj ljudi i tako dobili svoja mjesta za stolom za kojim se bude odlučivalo o sudbini Dinama.

Evo što stoji u priopćenju:

“Želimo se ovim putem obratiti svim navijačima i simpatizerima Dinama i pozvati ih na potpunu mobilizaciju. U tijeku je ponovni pokušaj zločinačke organizacije predvođene Zdravkom Mamićem da u potpunosti preuzme kontrolu nad našim klubom. Takozvana “sponzorirana učlanjenja” koja se proteklih nekoliko dana provode po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini nisu ništa drugo nego ismijavanje kluba kao i svih njegovih članova i povjerenika u korist samo i jedino kontrole te zločinačke organizacije nad klupskim financijama. Svima onima koji asistiraju u ovoj sramotnoj operaciji poručujemo da ćemo ih dobro zapamtiti i garantiramo im da će od danas njihova imena i imena njihovih organizacija i kompanija postati predmet našeg interesa.” naveli su između ostalog.

Vjerna navijačka grupa Dinama poziva na buđenje, odbranu kluba i da se Dinamo vrati Dinamovcima.

“Provodimo akciju masovnog učlanjenja u Dinamo u kojoj ćemo ovim štetočinama pokazati kako stvari stoje i kako se zapravo voli Dinamo. Naša akcija nema sponzora, svaki član sam će platiti svoju članarinu u punom iznosu. U njoj će sudjelovati svi oni koji će svoje članstvo u voljenom klubu platiti svojim novcem, oni koji ga stvarno i iskreno vole.” poručuju BBB i dodaju:

“Svaki navijač Dinama može se učlaniti (ili obnoviti postojeću članarinu čak i prije njenog isteka) u Bad Blue Boys Fan Shopu (Ilica 37) danas i sutra. Fan Shop radi danas od 10-14 te od 17-20, a sutra od 10-20 sati. Također, učlanjenje ili produženje članstva biti će organizirano i na sjevernoj tribini na današnjoj utakmici s Lokomotivom. Vremena je malo, ali biti će i to dovoljno. Važno je napomenuti da se učlanjenja ili obnavljanje članstva obave isključivo na gore spomenutim lokacijama kako bi ova akcija imala željeni efekt. Ukupni broj članova ćemo objaviti na kraju akcije.” zaključili su iz zagrebačkog kluba.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.