Bivši nogometaš Leverkusena osuđen na 14 godina zatvora zbog ubojstva

Sezer Oszturk, nekadašnji nogometaš Bayera iz Leverkusena, osuđen je na 14 godina i sedam mjeseci zatvora jer je ubio muškarca.

Nogometaš je bio velika nada turskog nogometa, a sada je dobio 12 godina i šest mjeseci zbog “namjernog ubojstva nakon neopravdane provokacije“, a još dvije godine i mjesec dana zbog uvjetne kazne zbog nedopuštenog posjedovanja oružja i nanošenja tjelesnih povreda.

Optuženi je negirao krivnju i tvrdio je da je ubio u samoobrani, ali ovaj bivši as koji je danas poduzetnik u ugostiteljstvu nakon svađe je jurio čovjeka i pucao je u njega.

Ozturk je dvije godine igrao u Bayeru, jednu u Nürnbergu, a nastupao je i za Fenerbahče, Besiktas i Basaksehir.

Nije dugo prošlo od tragedije koja je potresla planetu do trenutka kada su se pojavili snimci sa sigurnosnih kamera. Sezer Oszturk je ubio jednu osobu, a još četiri ranio nakon svađe u prometu.

Jedan turski medij je pronašao i snimke sigurnosnih kamera, a objavljeni su neki momenti.

Smatra se da je Ozturk pucao u ljude koji su blokirali put, a tom prilikom je usmrtio i jednu osobe, te kasnije pobjegao s mjesta zločina.

Nogometaš je bio u bjekstvu, a odmah se predao njegov prijatelj koji je s njim bio u automobilu. Ime žrtve je Halil Ibrahim Genc, 24-godišnjak, a njegov otac je povrijeđen u incidentu.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.