Blidinje BIKE Festival: Još pet dana do najvećeg BIKE festivala u BiH

Blidinje BIKE Festival uskoro će se započeti u svom četvrtom izdanju. Događaj je to koji traje od 22. do 24. srpnja i jednostavno se ne smije propustiti. Kao i do sada događaj će ugostiti jako velik broj rekreativnih i profesionalnih biciklista, kao djece na događajima za najmlađe, te cijelih obitelji koji će sudjelovati u vrhunskoj vikend organizaciji. Velik interes i dalje vlada za sudjelovanje na ovom događaju i organizatori u svom najnovijem priopćenju za medije kazali su kako očekuju preko 300 izravno uključenih sudionika. Blidinje će tijekom posjetiti više tisuća gostiju koji će pratiti utrku i događaj.

“Sretni smo što i ove godine zahvaljujući našim sponzorima i prijateljima možemo još jednom organizirati ovaj fantastični događaj koji promovira turističku ponudu BiH, sportske vrijednosti koje ova zemlja vrednuje, te cijele obitelji poziva na zdrav život i boravak u prirodi”, komentirao je Toni Zorić, jedan od organizatora događaja.

Blidinje BIKE Festival je fantastičan događaj koji okuplja cijele obitelji u parku prirode Blidinje oko druženja i sporta na otvorenom. Petak je dan za prezentacije i edukativne radionice, subota je dan za rekreativce i obitelji koji uživaju u biciklizmu i druženju u prirodi, a u nedelju očekujemo profesionalce iz više zemalja svijeta.

Subota, 23. srpnja službeno počinje s rekreativnom biciklijadom “Stazom Ajduka”  koja će još jednom prezentirati povijesnu i kulturnu ponudu Blidinja, kao i prirodne ljepote ovog planinskog bisera. Nakon biciklijade organizatori svu  pažnju prebacuju na najmlađe sudionike za koje će se organizirati edukativne radionice, te utrku na kraju dana. Da se sva djeca vrate sretna i zadovoljna sa događaja pobrinuli su se i sponzori: Capriolo Mostar, Lasta Čapljina i Violeta Grude.

Za kraj dana planiran je party na otvorenom ispred restorana Staza.

Nedelja, 24.srpnja je od samih početaka organizacije planirana za profesionalne bicikliste. Događaj “XCM Herzegovina” je MTB maraton koji okuplja profesionalne bicikliste iz više od 10 zemalja regije, ali i sve one rekreativce koji su sportski orijentirani i željni testiranja svoje snage i granica svojih mogućnosti. Ovaj nedeljni događaj ugostiti će više stotina sudionika, a za one najuspješnije osigurane su novčane nagrade, kao i nagrade sponzora GIANT i MBike Shop.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na ovom događaju, još uvijek nije kasno.

Prijavu za biciklijadu “Stazom Ajduka” još uvijek možete ispuniti. Prijavu za utrku “XCM Herzegovina” možete ispuniti na službenoj web stranici Herzegovina Outdoor. Tu možete i dobiti više informacija o samom događaju.

Prijavu za biciklijadu “Stazom Ajduka” još uvijek možete ispuniti. Prijavu za utrku “XCM Herzegovina” možete ispuniti na službenoj web stranici Herzegovina Outdoor. Tu možete i dobiti više informacija o samom događaju.

Ovom prilikom organizatori se žele zahvaliti svim sponzorima i prijateljima događaja koji pomažu promociju Blidinja, kao i Bosne i Hercegovine i to:  pokrovitelji događaja: Federalno ministarstvo Kulture i Sporta, Federalno ministarstvo Obrazovanja i Nauke, Vlada Županije Zapadnohercegovačke, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije, Općina Posušje, Turistička zajednica HNŽ/K i Sportski Savez Grada Mostara. Zlatni sponzor: HT ERONET Srebreni sponzor: M.T. Abraham Group Brončani sponzor:  Spartan Sport – GIANT Sponzori: Capriolo Mostar, Autoservis Čip, LEDA Voda, Visit Blidinje, Hercegovina Vino, restoran “Hajdučke Vrleti”, restoran “Staza”, Lasta Čapljina, Violeta Grude, Nameks supermarketi, prenosi Radioposusje.ba.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.