Brutalno pretukao kćer na treningu u Beogradu pa šokirao policiju: “To je tradicija u Kini”

Snimka brutalnog nasilja na teniskim terenima u Beogradu, koja je sve zgrozila, dobila je svoj nastavak. Tamošnja policija ekspresno je reagirala i privela kineskog državljanina, koji je osumnjičen da je pretukao 14-godišnju kćer.

Izrečen mu je pritvor u trajanju od 30 dana, a Kinez je svojom obranom šokirao javnost. Pred tužiteljstvom u Beogradu pravdao je nasilje nad svojom kćerkom riječima da je to dozvoljeno u Kini.

Na sudu je priznao da je pretukao kćer, jer nije htjela nastaviti s treningom. Tvrdi da nije imao namjeru povrijediti ju, ali da tradicija u Kini nalaže da se mora poštivati hijerarhija. Zbog toga smatra da je ispravno postupio, jer je to u njegovoj zemlji dopušteno.

Za to djelo prijeti mu kazna od dvije do deset godina zatvora. Nakon nemilog događaja oglasio se i Teniski savez Srbije, koji je oštro osudio ponašanje kineskog državljanina:

“Teniski savez Srbije zahvaljuje MUP-u Republike Srbije na brzom i efikasnom postupanju vezanom za nemili događaj koji se dogodio na teniskim terenima u Beogradu.

Uz pokrenuti postupak od strane tužiteljstva, Teniski savez Srbije također će pokrenuti disciplinski postupak protiv kineskog državljanina”, stoji u priopćenju.

Također, isplivala je informacija da ovo nije prvi takav incident kineskog trenera.

Jedan je izazvao u akademiji poznatog srpskog tenisača Janka Tipsarevića, a prema informacijama iz srpskih medija napao je i udario jednog trenera, zbog čega mu je zabranjen dolazak.

Kineska obitelj morala je potražiti novi klub, ali i terene na kojima će trenirati.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.