Bulić o Thompsonovom sinu: Uzdam se u Boga, Ante je čvrst kao i njegov kum

Prije nekoliko dana na službenoj stranici Marka Perkovića Thompsona osvanuo je poziv za molitvu za njegovog 17-godišnjeg sina koji je teško bolestan, a o svemu se sada oglasio i pjevač Mate Bulić (65), inače Antin kum, povodom koncerta u Matinoj rodnoj Blatnici na kojem je trebao nastupiti i Thompson.

Ante Mihael Perković (17), sin pjevača Marka Perkovića Thompsona, početkom srpnja završio je u bolnici zbog zatajenja srca. Prije nekoliko dana na službenoj stranici glazbenika osvanuo je poziv za molitvu za njegovog 17-godišnjeg sina koji je teško bolestan, a o svemu se sada oglasio i pjevač Mate Bulić (65), inače Antin kum, povodom koncerta u Matinoj rodnoj Blatnici na kojem je trebao nastupiti i Thompson. 

– Bilo je sve spremno i Marko Perković Thompson, ne vjerujem, cijela Hrvatska javnost zna nažalost što se dogodilo s mojim malim kumčetom. Ja se uzdam u dragog Boga da će to biti opet dobro i na kraju krajeva on je ipak kao kum čvrst. Evo Bog je  nekako i mene ostavio – rekao je Mate koji se još uvijek oporavlja od teških posljedica zaraze koronavirusom

– Bože moj, nakon skoro dvije godine, točnije godinu i devet mjeseci – jesam li ja taj koji je bio prije te korone? Kad mi kažu da šest mjeseci uopće nisam na noge izišao, svi su mi rekli, posebno moja obitelj koja je bila uz mene, moja žena koja mi je bila desna ruka, ona mi je pričala, ali ja se ne sjećam ništa. Pitali su pamtim li ja išta iz tog dijela – ja sam samo rekao, ružne snove koji su tada bili – rekao je Bulić. 

Za njegov oporavak najzaslužniji su liječnici, ali i supruga koja je uz njegovu djecu uvijek bila uz njega. Posebnu snagu Mati su davali unuci.  – Posebna snaga su mi bili njih dvojica. Kad mi je žena rekla kad sam bio u toj komi i kad su mi spominjali njih suze su mi polazile, malo sam emotivan, ali to je tako. Čovjek ne može doći i reći da to mi je snaga, ali bila mi je snaga, unuci su svakom od nas tko je djed i baka na prvom mjestu i to ja tako gledam – istaknuo je pjevač. Otkrio je i da trenutačno radi na autobiografiji, no poglavlje o najtežem periodu u životu još uvijek nije spreman uvrstiti u knjigu. 

– Teško je pričati oko toga svega i od cijele te situacije što se događalo. Jednostavno, ako počnem pričati moram im reći kako je bilo. To mi sad u ovom trenutku nije jednostavno, što može biti za pola godine – ne znam. Tih 6 mjeseci, neću reći kome, ali onog perioda za koji nisam znao je li istina ili nije. Jedan segment toga je kad je moja supruga došla pa rekla da sam je nazvao telefonom – Ej je si li čula da je Mate Bulić umro? Kaže ona kako je umro ako je pričao sa mnom – Ne, ne, meni su rekli iz Splita, jedan čovjek da je umro, tako da znaš – prisjetio se Mate i kazao da ga neizmjerno veseli što mu je Bog dao drugu životnu šansu. Svoj je tempo morao usporiti, a i dalje je nastavio pjevati jer, kako kaže, bez glazbe nema ni njega. 

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.