Čilić objavio neviđene snimke svadbe uz romantičnu poruku

Marin Čilić (30) i supruga Kristina Milković (29) slave prvu godišnjicu braka. Tenisač je na Instagramu podijelio nekoliko uspomena na prošlogodišnje vjenčanje u Dubrovniku te čestitao supruzi. Čilić je objavio dvije snimke ‘partyja’ na kojima se vidi kako se supružnici, a i gosti, odlično zabavljaju, a koje nismo do sada mogli vidjeti. 

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

–  Sretna godišnjica. Volim plesati kroz život s tobom – napisao je tenisač supruzi na svom profilu. 

https://www.instagram.com/p/Bwzki1XlVK5/

– Morat ćemo ponoviti, bar ovaj dio s partyjem – komentirala je Kristina suprugove objave.

Par se vjenčao 28. travnja 2018. u crkvi svetog Nikole u Cavtatu. Gosti su na vjenčanje pristigli iz cijelog svijeta, a mladenci su se tom prilikom dovezli na ceremoniju u bijelim Teslinim električnim automobilima. 

Foto: Instagram

Tenisač je suprugu upoznao 2008. na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je radila kao hostesa.

Ubrzo nakon što su se upoznali, njihovo prijateljstvo preraslo je u ljubav i postali su nerazdvojni. Kristina Marina prati na svim turnirima, a on nju naziva svojom srećonošom. U srpnju 2017. ju je zaprosio, a vjenčanje su planirali u strogoj tajnosti. 

Marin i Kristina posljednjih godina vode ‘Zakladu Marina Čilića’ koja kroz obrazovne, sportske i programe ohrabrivanja, potiče okruženje u kojem svatko ima priliku slijediti i ostvariti svoje snove.

Foto: Instagram

– Marin je oduvijek sudjelovao u humanitarnim akcijama, a vlastitu zakladu je pokrenuo jer želi pomoći djeci i biti primjer drugima – izjavila je Kristina te nadodala kako su kriteriji za dobivanje stipendije što bolji rezultati pojedinaca. 

Cilj projekta je pružiti podršku darovitoj djeci i mladima koje okolnosti, poput nedostatka financijskih sredstava, sprječavaju da usavrše svoje vještine i ostvare svoje snove. 

– Čvrsto vjerujemo da svako dijete u sebi ima neograničeni potencijal. Ako vjeruješ u sebe, radiš marljivo i ako imaš adekvatnu podršku, možeš ostvariti svaki san. Iz osobnog iskustva znam koliko je to teško i zato je cilj ovog projekta, ali i svih ostalih koje je Zaklada već provela i koje planira provesti u budućnosti, upravo to – biti podrška djeci u ostvarivanju njihovog maksimalnog potencijala i njihovih snova – rekao je Marin Čilić, čija će Zaklada dodijeliti stipendije u nekoliko kategorija.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.