ČLANOVI KLIZAČKOG KLUBA IZ SARAJEVA UŽIVALI U ČARIMA ZALEĐENOG BLIDINJSKOG JEZERA

Kako najbolje iskoristiti čari zaleđenog Blidinjskog jezera pokazali su nam članovi kluba Association Loop Ensemble iz Sarajeva.

U zimskom periodu posebno je lijepo Blidinjsko jezero, koje izgleda poput velikog klizališta. Za djecu je poput ledene bajke, za fotografe idealno za zabilježiti kroz objektiv neku od fotografija, a za neke idealno za klizanje. Članovi klizačkog kluba Association Loop Ensemble iz Sarajeva, njih 24, ovaj vikend su proveli u Parku prirode Blidinje.

Već su duže vrijeme planirali posjetiti Blidinje i ovaj vikend su uspijeli. S obzirom da subota nije bila obećavajuća, njihovu želju, volju i adrenalin su iskoristili već sljedeće jutro kada je temperatura bila -5C.Najmlađa članica koja je uživala na zaleđenom Blidinjskom jezeru ima tek pet godina. Kako kažu ovo je njihova prva posjeta ali svakako ne zadnja jer planiraju ponovno posjetiti Blidinje i iskusiti čari Blidinjskog jezera, naravno na svoj način.

“Naši članovi su oduševljeni, imate biser kakvog nema u regiji. Pomela nas je južina prije par sedmica, i sada smo rekli idemo pa šta bude. I došli. U subotu je bio plus, oblačno, kiša…ali uspjeli smo. Pratili smo tijekom noći temperaturu i već u 07.00 smo bili na ledu”, kazala je Belma Trajkov, predsjednica udruženja, licencirani trener i nacionalni sudac za umjetničko klizanje .

Uživajte u fotografijama.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.