Danas igra Posušje, svi na Mokri dolac!

U okviru 12. kola Premier lige Bosne i Hercegovine, HŠK Posušje dočekuje ekipu FK Veleža iz Mostara. Nakon dolaska trenera Stipe Balajića, Posušje nema poraza tako da je u atmosfera u klubu iznimno dobra. U najavi utakmice trener Balajić je pohvalio posušku publiku zbog dosadašnjeg angažmana i posjećenosti Mokrog doca.

FK Velež je trenutno u rezultatskoj krizi i bez obzira na kvalitetu koju posjeduju, sad je prava prilika za uzeti sva 3 boda.

Utakmica započinje u 15:00 sati.

Publika i navijači danas Posušju trebaju da se ostvare zacrtani ciljevi. Zato, svi na Mokri dolac!

Posušje.info

5 komentara

  • Doći ćemo opet i opet dati podršku našem klubu, naši gospodarstvenici uz otežano poslovanje daju i davati će  pomoć za klub, iz budžeta se daju velike pare,  nitko nema uvida u to  koliko se i kako troši a pravo je pitanje dokle više ovako???
    Stalno smo zadnji na ljestvici, ne možemo nikoga dobiti čak ni na Mokrom docu, samo neka  obećanja, konferencije , fotografiranja.. Razmišlja li uprava šta učiniti po  pitanju rezultata a ne samo o dizanju euforije po gradu  jer to je prolazna kategorija !

  • Zašto brišete komentare na fejsbuk stranici kluba jer su roditelji komentirali rad nogometne škole?
    Omladinski pogon u nogometnom klubu nam je sasvim zapušten jer djecu nam treniraju neprofesionalno i neozbiljno. Sve je podređeno Premijer ligi a šta naša djeca imaju od toga? Sve moramo sami kupiti po većim cjenama nego što je normalno, sve troškove turnira sami plaćamo, prijevoze na turnire  moramo sami organizirati sa svojim autima što je sramotno, a o načinu odabira djece za turnire neću  sada ništa ni govoriti a mogla bih. Hranu i piće opet sve sami moramo  organizirati i kupiti. Pa ljudi moji kakav je to klub kakva premijer liga. To više sliči na  zmaja od papira koji će se priko noći urušiti jer sve se radi zbrda -zdola,  Uprava kluba  mora pod hitno  više pažnje posvetiti omladinskom pogonu i našoj djeci.

  • od današnje vlasti sa načelnikom na čelu nikada nisam čuo kako žive građani i neke životne probleme samo se slikaju sa raznim igrankama kao golf,borbe bikova razni turniri itd.

  • Ma važno je da načelnik , Pavkovići i Sesar imaju svoj klub u Premjer ligi, a šta ih briga za životne probleme građana, neka se građani brinu sami za sebe

  • naš načelnik je dobročinitelj odobri gradnju desetak privatnih reklama u centru novog kružnog i prikljući ih na struju javne rasvjete i na reklame ne naplaćuje propisane naknade.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.