Dodijeljena vrijedna oprema za održavanje staze ViaDinarice u PP Blidinje

Danas je u Općini Posušje organiziran sastanak s predstavnicima Hrvatskog planinarskog društva Pločno, na kom je ovom Društvu uručena oprema za održavanje staze ViaDinarice na području općine Posušje.

Opremu za markiranje, obilježavanje i uređenje staze vrijednu 5.000 KM predsjedniku HPD-a Pločno Mariju Boniću uručio je načelnik općine Ante Begić.   

Nabavljena je kroz drugu fazu projekta ViaDinarica koji se realizira uz sudjelovanje jedinica lokalne uprave, a konkretno služit će za održavanje Bijele staze koja vodi do vrha Čvrsnice Pločno i spada u najljepše i najposjećenije staze.

Projekat Via Dinarica implementira i sufinancira UNDP BiH, uz financijsku podršku USAID BiH i Agencije za razvojnu suradnju Republike Italije

7 komentara

  • A gledajući kako je smotano uradio ovaj asfalt na Meljakuši isprid sicilije , onda bolje da ništa ne radi jer bolje je bilo prije, žali Bože bačenih para..
    Bolje da se slika i ništa više ne dira

  • Nikad lošije Posusje nije bilo okiceno za blagdane kao ove godine. Pa ni do crkve nije bilo okiceno čak nego samo od parka nešto jednosmjerna gore do kružnog toka ispod crkve. Da ne govorim o glavnim pravcima i prometnicama kuda prolaze 1000xxx auta dnevno i tjedno (kruzni prema Citluku, juzna i sjeverna obilaznica, kružni prema Rastovaci…). Sramota, ko da Bajram slavimo, a ne Bozic… i to je ovo samo jedan detalj, di su još druge stvari koje se trebaju popraviti u cijeloj općini

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.