Dodikov savjetnik potegao pištolj na biznismena u Trebinju

Branislav Okuka, savjetnik predsjednika bh. entiteta RS Milorada Dodika, danas je izazvao veliki incident u Trebinju potegnuvši pištolj na biznismena Momčila Mandića.

Incident se desio ispred hotela “Central park” u samom centru Trebinja. Policija je brzo intervenirala, privodeći Okuku u policijsku stanicu zbog daljnjeg ispitivanja, prenosi Klix.

Prema saznanjima BN-a, Momčilo Mandić se također nalazi u trebinjskoj policijskoj stanici, gdje daje izjavu o incidentu.

Važno je napomenuti da je Branislav Okuka bio jedan od ključnih savjetnika Milorada Dodika te da je tijekom rata služio kao pripadnik policije Republike Srpske. Povezuje ga se i s Udruženjem “Čast otadžbine”, kao i s jedinicom “Srpska čast”.

Ranije je Okuka radio u firmi Momčila Mandića više od jednog desetljeća, a prema izjavama samih Mandića, dobio je otkaz zbog optužbi za “krađu goriva”.

Glasnogovornica Policijske uprave Trebinje, Jovana Cvijetić za Klix. ba je rekla da ne može dati detaljne informacije o incidentu, ističući da će policija nastaviti istragu kako bi razjasnila sve okolnosti ovog događaja.

“Nakon utvrđivanja svih činjenica policija će izdati službeno priopćenje”, kazala nam je Cvijetić.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.