Doktor o stanju žene koju je napao Goran Knežević i ubio joj dijete: Ona je i dalje životno ugrožena

Sinoć je u Zagrebu, na Kozari putu, došlo do krvoprolića u kojem je 43-godišnji Goran Knežević sjekirom napao bivšu ženu i jednoipogodišnje dijete.

Povrijeđena žena, kako saznaju 24sata, nalazi se na intenzivnoj njezi KB-a Dubrava, gdje je sinoć dovezena s teškim, po život opasnim povredama. Operirana je, ali i dalje životno ugrožena, rekao je neurokirurg dr. Tonko Marinović.

-Žena stara 41 godinu jučer je dovezena na našu hitnu službu. Nakon obrade odmah se, hitno, pristupilo neurokirurškom zahvatu, koji je pacijentica dobro podnijela no i dalje je životno ugrožena. Riječ je o teškim tjelesnim povredama opasnima po život, zadobivenim oštrim predmetom. Na jedinici intenzivnog liječenja je – kaže doktor.

O izgledima je, dodaje, prerano govoriti.

-Ona je sad u postupku intenzivnog liječenja, vidjet ćemo što će biti, potrebno je vrijeme i strpljenje – napominje neurokirurg.

Podsjetimo, žena (41) teško je povrijeđena nakon što ju je Goran Knežević (43) napao sjekirom. Osim nje, napao je i djevojčicu staru godinu i pol dana koja je preminula od povreda. 

Knežević se nakon napada dao u bijeg pa je nedugo zatim stradao u prometnoj nesreći na zagrebačkoj obilaznici. Na njega je naletio kamion i usmrtio ga na mjestu.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.