Društvene mreže gore: Milijuni pregleda Kolakušićeva govora u EU Parlamentu

Poput požara širi se obraćanje hrvatskog eurozastupnika Mislava Kolakušića Twitterom, a jednako tako i Facebookom. U manje od jednog dana njegov govor francuskom predsjedniku i to licem u lice pregledalo je nevjerojatnih milijun ljudi na Twitteru, a još najmanje toliko vidjelo je što je u sjedištu Europarlamenta u Strasborugu sasuo u lice Emmanuel Macronu.

Mislav Kolakušić je francuskom predsjedniku Macronu na plenarnoj sjednici prilikom francuskog preuzimanja predsjedanja EU u Strasbourgu poručio da dok predsjeda EU čini sve suprotno onome što čini u Francuskoj. Doslovno je kazao: – Obavezno je cijepljenje smrtna kazna za sve građane. I to govorite Vi koji ste među prvima ukunuli smrtnu kaznu.

Zbog ovih riječi društvene mreže širom svijeta su se užarile, a samo na Twitteru, u manje od 24 sata, Kolakušićevo obraćanje Macronu pregledano je milijun i pol puta. Milijun korisnika Facebooka vidjelo je njegovu objavu na stranici Građani za Mislava Kolakušića, lajkalo mu je njih 15.780, komentiralo njih 2000, a post je je podijelilo nevjerojatnih 10.000 ljudi. 

Posušje.info

1 komentar

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.