Eronet nije zavrijedio naše povjerenje

Nakon oštrog priopćenja koje je HŠK Posušje uputilo upravi J.P. HT doo Mostar valja jasno i glasno dati bezrezervnu podršku našem klubu, a upraviteljima ovog poduzeća, kojeg na kraju krajeva i mi financiramo, pokazati koliko su nebitni.

Jasno je kako imaju monopol nad ovim tržištem jer iz tko zna kojih razloga nemaju konkurenciju.

No, to ne znači da su ljudi ovce koje treba redovito šišati akcijama koje su sve osim povoljne. Mobiteli od 1 marke na kraju postanu najskuplji na svijetu, a cijene u promo periodu su zapravo realne cijene kod drugih sličnih operatera.

Slika s home TV-a ravna je crno-bijelim TV prijemnicima, a poneki rijetki dobar sadržaj zatamni se zbog pravnih zavrzlama koje su zataškane i ne spomenute pri potpisivanju ugovora. Ako se ne plati jedna marka, isključenje stiže čim prije, a kad se isključi Internet, njihovom krivicom, to je manje bitno.

Previše je ovih točaka u kojima se mogu pronaći svi korisnici usluga ove vrle mreže. No, nitko se time ne bi ni bavio da se ovo poduzeće prema klubu za kojeg ovdje svi žive, odnosi s poštovanjem koje zaslužuje. Niti ima poštovanja niti želje da se nešto promijeni. Zato je preporuka da se koliko god je to moguće usluge ovog operatera stave na “stand by”. Neka i oni malo vide kako je kad te ignoriraju.

Posušje.info

3 komentara

  • Pozdrav pozdrav svima. Moje ime je Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobila zajam od 50,000 eura uz 3% od bogobojaznog čovjeka gospodina Mikea Andersona. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma, obratite mu se, uvjeravam vas da je sigurno, hvala. Adresa e-pošte: (barrmikeanderson48@yahoo.com)

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.