Evo gdje u Posušju možete procjeniti svoje fizičke sposobnosti

Fitnes centar Sportsart Posušje uvijek je među prvima klijentima donosio najbolje i najzanimljivije sadržaje iz svijeta sporta. Tako je ovaj centar jedan od rijetkih koji klijentima nude 0:24 pristup teretani tako da mogu trenirati kad god požele. Osim toga, njihovo osoblje se kontinuirano educira u različitim poljima pa su tako i ovog puta pripremili nešto jedinstveno na ovim prostorima.

Kroz kratki video se upoznajte s onim na čemu ova vrijedna ekipa dugo radi te je ovakav program dostupan u Fitnes centru Sportsart.

-“𝑫𝑰𝑱𝑨𝑮𝑵𝑶𝑺𝑻𝑰𝑲𝑨 𝑺𝑷𝑶𝑹𝑻𝑨Š𝑨 𝑰 𝑹𝑬𝑲𝑹𝑬𝑨𝑻𝑰𝑽𝑨𝑪𝑨”!

Testirajte svoje sposobnosti ako ste:

SPORTAŠ neovisno u kojem rangu se natječete ili o kojem se sportu radi potrebno je da napravite dijagnostiku svojih sposobnosti da utvrdite na čemu trebate raditi da postignete bolje sportske rezultate. Rezultati će biti analizirani i prokomentirani u odnosu na vašu ulogu u ekipi ili o tome kakav ste tip igrača ako se radi o individualnom sportu.

𝗥𝗘𝗞𝗥𝗘𝗔𝗧𝗜𝗩𝗔𝗖 napravite dijagnostiku svojih sposobnosti, sastava tijela i ostalih parametara da se utvrdi koje vrste treninga smijete i trebate raditi u odnosu na vaše željene ciljeve te da utvrdite svoje početno stanje da možete pratiti napredak.

𝗥𝗢𝗗𝗜𝗧𝗘𝗟𝗝 𝗗𝗝𝗘𝗧𝗘𝗧𝗔 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧𝗔Š𝗔 (minimalno 12 godina) 𝗜𝗟𝗜 𝗠𝗟𝗔𝗗𝗢𝗚 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧𝗔Š𝗔 bilo bi poželjno da napravite dijagnostiku sposobnosti da bi se utvrdilo da li razvoj sposobnosti ide u skladu s rastom i razvojem.

❗𝐏𝐫𝐨𝐜𝐢𝐣𝐞𝐧𝐢 𝐬𝐯𝐨𝐣𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐬𝐨𝐛𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 ❗Informacije: Instagram, Facebook, 063/839-734

Testovi za rekretativce i sportaše

Ovaj centar osim navedenog nudi i testove za rekreativce:
FMS, Antropometrija, mjere potkožnog masnog tkiva, mjere volumena tijela


Za sportaše se mogu napraviti sljedeća mjerenja: FMS, Antropometrija, mjere volumena tijela, mjere potkožnog masnog tkiva, eksplozivna snaga, brzina, agilnost, fleksibilnost, statička snaga, analiza funkcionalnih sposobnosti (određivanje maksimalnog primitka kisika i anaerobnog praga, određivanje zona treniranosti)

Moguće je napraviti i kompletnu dijagnostiku ili dijagnostiku pojedinih dijelova tijela. Rezultati se dobiju u elektronskom obliku sa komoplentim snimkama svih testova kao i s analizom rezultata od stručne osobe.

Nutricionističko savjetovalište

Ovaj centar od nedavno nudi i kompletnu podršku nutricionista. U ponudi s nutricionističke strane radi se Screening tijela koji uključuje analizu putem Tanita SC 240 MA, profesionalne, medicinske vage. Ona daje potpunu i jasnu sliku o metaboličkim parametrima vašeg tijela, poput postotka masnoće, mišićne mase, koštane mase, metaboličke dobi, BMR, BMI itd. Nakon anlize moguće je dobiti i individualizirani plan prehrane. Voditelj nutricionističog odjela je mag. Josip Bešlić, specijalist nutricionizma.

Kvaliteta i predan rad, formula uspjeha

Dugogodišnje iskustvo u sportu gospodina Čuture i kvalitetna vizija od samih početaka drži ovaj fitnes centar na samom vrhu izbora svih onih koji će za sebe izabrati kvalitetu i stručnost u moru pseudostručnjaka kojima je vlastiti interes uvijek na prvom mjestu.

PR članak

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.