Evo koliko kilograma je izgubio pobjednik emisije ”Život na vagi”

Josip Čapo (31) pobjednik je šeste sezone showa “Život na vagi” i pripala mu je nagrada od 150 tisuća kuna.

Na prvom vaganju imao je 172 kilograma, a u finalu je imao 93,7 kilograma, što znači da je skinuo čak 78,3 kilograma odnosno 45,5 posto tjelesne mase.

Skinuo si težinu jednog čovjeka, kazala mu je Marijana Batinić u nevjerici.

Suprug je i otac troje djece zbog kojih se ponajviše i prijavio u ovaj show.

Odlučio sam se prijaviti zbog obitelji jer su mi najveća podrška u svemu, rekao je Josip, a vaga je pokazala 172 kilograma.

Prije vaganja otkrio je svoju životnu priču. Josip je prebolio leukemiju i sjetio se najgoreg dana u životu.

Iako su mi doktori govorili da imam još jako malo vremena na ovom planetu, uspio sam se izliječiti alternativnom medicinom, rekao je Čapo.

Taman mi se kći trebala roditi i primio sam ciklus kemoterapije. Bio sam u bolnici 42 dana, došao sam na pauzu od kemoterapije i nisam uopće znao hoću li dočekati dijete. Doktori su to vidjeli, pa su me pustili kući, ispričao je. Ocu je kazao da neće ostati u bolnici.

Rekli su da ću umrijeti za pet dana. Otac nije znao što će, samo je šutio, a ja sam samo čekao da kaže da idemo kući. I onda se to dogodilo. Kad se osjećam malaksalo, ja jedem. Kad netko kaže malo si blijed, ja jedem. Jeo sam strašno, rekao je Josip, koji je uspio leukemiju pobijediti alternativnom medicinom.

Otkrio je kako ima puno neostvarenih želja poput planinarenja i otvaranja adrenalinskog parka u Feričancima. Za sebe kaže da je uporan, marljiv i izdržljiv kad si zacrta cilj, piše Večernji.hr.

Željan je akcije i izazova te spreman za još jednu veliku promjenu u životu, što svi njegovi bližnji s nestrpljenjem očekuju. Na početku showa Čapo je imao 172 kilograma, a na težini je počeo dobivati u ranim dvadesetima.

Za sebe kaže da je uporan, marljiv i izdržljiv kad ima cilj, željan akcije i izazova te da je spreman za još jednu veliku promjenu u životu, a svi njegovi bližnji to s nestrpljenjem očekuju.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.