Evo tko su mogući nasljednici Ćorića na užarenoj klupi HŠK Posušje

Nakon utakmice protiv FK Rudara iz Prijedora u kojoj Posušje doživjelo težak poraz od 3:0, trener ćorić je podnio ostavku na mjestu glavnog trenera HŠK Posušja.

Iako Upravni odbor kluba još nije potvrdio ovu odluku, već se pomalo šuška o novom nasljedniku trenera Ćorića. Kako saznajem iz izvora bliskih klubu, postoje neka imena čiji je angažman u Posušju više vjerojatan.

Blaž Slišković

Mostarski stručnjak bi se mogao naći u Posušju i zato postoje valjani razlozi. Još 2000. godine je već bio angažiran kao trener u ovom klubu, a trenutno je bez angažmana. Jedno ovakvo trenersko ime moglo bi donijeti željenu motivaciju mladoj momčadi HŠK Posušja

Toni Karačić

Širokobriješki stručnjak također je jedan od mogućih kandidata za nasljednika trenera Ćorića. Posljednji angažman imao je u Širokom Brijegu, a njegovo iskustvo u Premier ligi moglo bi donijeti HŠK Posušju potrebnu stabilnost.

Ivan Prelec

Bivši trener HNK Gorice, mladi stručnjak kojemu bi sigurno iskustvo u Premier ligi pomoglo u daljnjoj karijeri. Trenutno je bez angažmana, a njegovo znanje i ambicioznost mogli bi biti dobitna kombinacija za posuške plavo-bijele

Zoran Mamić

Stručnjak koji bi bio pravi bingo za Posušje. Veliki uspjesi sa Dinamom i ogromno iskustvo u ovom poslu Posušju bi došli kao melem na ranu. Iako je ovo trener visoke klase, boravak u Međugorju koje je u blizini Posušja, mogao bi iskoristiti za pomoć mladoj ekipi Posušja, a i za popunjavanje svog slobodnog vremena, kojeg sigurno puno ima, a novac mu i nije baš potreban.

Bilo kako bilo, bijeli dim s Mokrog doca očekujemo već sutra.

Posušje.info

7 komentara

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.