Forum “Programi potpore za poslovni razvoj u 2023.” održan u Posušju

Poslovni forum naziva Programi potpore za poslovni razvoj u 2023. godini, održan je danas u Posušju, u organizaciji Ureda Vlade ŽZH za europske integracije i Udruge gospodarstvenika Posušje.

Događaj je okupio mnoštvo sudionika, gospodarstvenika i predstavnika jedinica lokalne uprave i županijskih institucija. Ispred Općine Posušje Poslovnom forumu je nazočio načelnik Ante Begić, predsjednik Općinskog vijeća Ivan Lončar i pomoćnik načelnika za gospodarstvo Mario Jukić.

Nakon pozdravnih riječi domaćina, pomoćnice ministra gospodarstva ŽZH Sofije Miličević i predsjednika UGP Posušje Damira Vicana, predstavljeno je nekoliko vrsta programa potpore, poput onoga EU za energiju, Federalnog ministarstva razvoja poduzetništva i obrta za 2023, ministarstva energetike rudarstva i industrije, razvojne banke FBiH za tekuću godinu te Fonda za zaštitu okoliša.
Također je predstavljen Zeleni model EPHZHB i kratki pregled ostalih programa potpore. Na kraju je upriličeno i predstavljanje gospodarske komore Države Izrael.

Uz predstavljanje mogućnosti sufinanciranja projekata, forum je bio i odlična prilika za razmjenu informacija i iskustava sudionika.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.