FOTO: E-POLJE, d.o.o. : Bio – algeen, ekološki proizvodi za prirodu i okoliš

Tvrtka e-polje d.o.o. zastupnik je tvrtke Ecoland d.o.o. iz RH, te ovlašteni distributer
proizvoda Bio-algeen za područje Bosne i Hercegovine.

Bio-algeen proizvodi


Bio-algeen proizvodi su stvoreni kako bi pružili jednostavna rješenja za probleme zaštite okoliša, gdje su se standardna rješenja pokazala neuspješna. Proizvedeni su od smeđe morske alge (ascophyllum nodosum), koja raste u hladnim i čistim vodama duž obale Islanda. Sadrže bogate sastojke: preko 70 mikroelemenata, vitamina, aminokiselina i alginskih kiselina. 100% su prirodnog podrijekla, te potpuno neškodljivi za ljude, životinje, biljke i okoliš. 

Bio-algeen proizvodi služe u svrhe poboljšanja:
– svih poljoprivrednih kultura
– plantaža i farmi
– sportskih terena, parkova i svih zelenih površina
– ozelenjavanja
– ozdravljenja drveća
– kompostiranja (komina, zeleni i organski otpad)
– erozivne zaštite
– saniranja laguna i septičkih jama
– biološke razgradnje masnoća (ulje, nafta, benzin)
– pročišćavanja otpadnih i industrijskih voda

Bio-algeen G-40


Prirodni proizvod za obradu gnojnica, septičkih jama i kompostiranje;
reducira neugodne mirise
– održava gnojnicu u tekućem i homogenom stanju
– ubrzava proces kompostiranja
– stabilizira hranjive sastojke za prehranu bilja
Proizvod za tretiranje svih vrsta gnoja, gnojnica, septičkih jama kao i za kompostiranje. Upotrebom Bio-algeen G-40 na farmama svinja, krava, kokoši i td. reducira amonijak (NH3), što omogućava znatno zdraviju klimu na farmama, pozitivno utječe na zdravlje samih životinja, a smanjuju se i troškovi prozračivanja. Hranjivi sastojci gnojnice, prije svega fosfor i kalij ostaju očuvani, a nitrat koji se kasnije stvara u tlu održava se u takvu stanju da ga biljke mogu iskoristiti.
Bio-algeen G-40 homogenizira gnojnicu i poboljšava kolanje. Krute se naslage u sabirnim lagunama, tankovima, i cijevima reduciraju, a kontinuiranim tretiranjem u potpunosti uklanjaju. Za okoliš slijedeća najvažnija prednost tretiranja gnojnice ili septičke jame je ta što nakon tretmana tekuća gnojnica gotovo da nema više smrada.

Bio-algeen S-92


Bio-algeen S-92 je vrhunsko prirodno sredstvo za stimuliranje rasta i razvitka biljaka proizvedeno iz najstarijie biljke na zemlji – morske alge.
Bio-algeen S-92 sadržava poliuronske sastojke iz morske alge identične smeđim huminskim kiselinama, te mikroelemenate, vitamine, aminokiseline i alginske kiseline. Djelovanjem navedenih sastojaka biljke mogu u potpunosti ostvariti svoj genetski potencijal.
Bio-algeen S-92 upotrebljava se u raznim fazama razvitka biljaka. U ranom stadiju stimulira biljku na stvaranje većeg i snažnijeg korijenja, čime se stvara baza za kasniji povoljniji razvitak i veći urod. Prskanje bio-algeenom preporučuje se uvijek onda, kad biljka dođe u važnu fazu rasta (npr. nicanje, pupanje, početak oblikovanja ploda itd.).
Bio-algeen S-92 je snažan aktivator i stimulator rasta. Njegovom primjenom stvara se uravnoteženi odnos između biljke i tla. Zato se specijalno primjenjuje i za jačanje biljaka oslabljenih zbog presađivanja, suše, bolesti ili djelovanja štetočina.
Tretirane biljke su zdravije, bolje iskorištavaju raspoloživa hranjiva i daju veće i kvalitetnije urode.

Bio-algeen korijenski koncentrat


Namijenjen je brzom aktiviranju i stimuliranju rasta korijenske mase. Pri sađenju i presađivanju reducira transplantacijski šok. Primjenjuje se kao korijenska kupka, ili kao početna vodena mješavina koja omogućava biljkama brzi primitak vode i hranjiva. Bio-algeen korijenski koncentrat pomaže biljci da se brže i lakše prilagodi novoj zemlji.

Više možete vidjeti na našoj web stranici: www.e-polje.ba

Sponzorirani članak!

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.