[FOTO] Evo gdje u Posušju možete dobiti kompletan program pranja i sušenja za Vaše tepihe!

Kako da Vaša kuća uvijek izgleda čisto? Prvi i OSNOVNI korak je čist tepih!

Tepih, prije svega kao estetski dodatak u Vašem domu, može ostaviti potpuno pogrešan dojam o Vama kao domaćinu, ako ga ne održavate redovito i na pravi način. Pogrešno održavanje tepiha rezultirati će njegovim brzim oštećenjem, izgledati će staro, prljavo i nehigijenski.


Nameće se pitanje – koji je pravi način održavanja tepiha? Naš odgovor bi bio – prepustite sve u ruke profesionalaca. Ukoliko želite da Vaš tepih izgleda kao nov i odiše čistoćom dulje vrijeme, preporučuje se da ga očisti profesionalna služba za čišćenje tepiha.
Ne koriste sve tvrtke za čišćenje tepiha iste metode čišćenja, a mi smo upoznati s tom činjenicom odlučili pomoći sebi i Vama pronalaskom najbolje usluge, i uspjeli smo!


Tepih servis Domo je jedan od najboljih profesionalnih servisa za čišćenje tepiha sa sjedištem u Posušju. Njihov tim koristi najsuvremeniju tehnologiju i najpoznatija sredstva za pranje za perfektnu čistoću Vaših tepiha.
Braća Šušnjar su vrlo iskusna i profesionalna u svom poslu. Činjenica da se ovim poslom bave dugi niz godina, opstaju i rastu na tržištu govori o njihovom perfektnom poznavanju posla i kvalitetnom radu.
Postoje dakako različite vrste tepiha, tepisi su izrađeni od različitih vlakana, niti i materijala. Neki su rađeni s velikom finoćom, a ekipa ovog servisa je upoznata sa svim vrstama čišćenja za svaku od vrsta tepiha. Zato – ukoliko ne želite riskirati da uništite svoj tepih, pametan izbor je da se obratite profesionalcima iz Tepih servisa Domo. Vrhunska tvrtka koja donosi obećavajuće rezultate, brine o svojim kupcima i njihovim potrebama.


Za kraj Vas želimo upoznati s njihovom metodom čišćenja:

  • klofanje/trešenje tepiha posebnom mašinom
  • Pranje najsuvremenijim mašinama i najpoznatijim sredstvima
  • Ispiranje
  • centrifugiranje do čiste kapi posebnom mašinom
  • sušenje u najsuvremenijim komorama

U ponudi je također vanjsko i unutarnje pranje vašeg limenog ljubimca.
Dođite i uvjerite se sami.

Za sve informacije kontaktirajte nas putem Facebook i Instagram profila

ili na broj mobitela 063 142 087.

PR članak!

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.