[FOTO] HŠK Posušje započelo pripreme ; Balajić: Nadam se da ćemo u ovom dijelu imat malo više sreće

HŠK Posušje je danas, 12.1.2022. godine u 15 sati započelo pripreme za drugi dio sezone nogometne Premier lige Bosne i Hercegovine. Već znana lica pojavila su se na Mokrom docu, a kako kaže trener Balajić, traju pregovori sa 2-3 igrača. Nada se ostanku Frane Maglice koji će ojačati desnu stranu i pomoći mladom Bešliću koji se pokazao jako dobrim, prema riječima trenera Balajića, ali na tom mjestu ipak treba pomoć.

Balajić je kazao kako će se prvi dio priprema održati na Mokrom docu dok će se dalje ići u Trebinje na jedan vrhunski kompleks u kojem će se nastaviti s radom, a na kraju će generalna proba biti protiv FK Veleža. Balajić se posebno osvrnuo na prvi dio i zaključio kako će u drugom sve sigurno biti bolje kada Milanović, Ramović i Horić prođu kompletne pripreme, a najavio je i povratak ozljeđenog Miletića.

U stručnom stožeru došlo je do nekih promjena. Zbog nedostatka licenci na mjesto pomoćnog trenera priključen je Goran Granić, bivši nogometaš porijeklom iz Livna, te mladi Dario Stipić.

Trener se nada kako će nas u drugom dijelu sreća malo više pomaziti, a isto mišljenje dijele i svi oni koji su pratili klub u prvom dijelu, posebno ako se osvrnemo na utakmicu sa Širokim Brijegom i Tuzlom City.

Pogledajte kompletnu izjavu trenera Balajića.

Posušje.info

1 komentar

  • Ovi igraci i treneri sa strane mjesečno nam progutaju više od 100.000 KM a to je
    godišnje preko milion maraka.
    To je za naš grad previše.
    Bolje je da igraju domaći momci i vode ih domaći treneri sa srcem, za duplo manje para u Federalnoj ligi i da se uz njih razvija omladinski pogon koji je trenutno skroz zapostavljen.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.