(FOTO & VIDEO) Ovo može samo Posušje. Pred više od 3000 ljudi, HŠK Posušje potvrdilo naslov prvaka

Veliki nogometni spektal odvio se danas na Mokrom docu. Više od 3000 ljudi uživalo je u fenomenalnoj atmosferi koja je još više uveličana pobjedom naših nogmoetaša protiv starog znalca, HNK Brotnja. 3-1 bio je konačan rezultat, a zabijali su  i 1 x Ivan Mandurić u 13. minuti te 2 x Marko Jukić (21. i 71. minuta). Za goste je bio precizan Antonio Miličević u 80. minuti postavivši tako konačan rezultat: HŠK Posušje – HNK Brotnjo 3:1.

Već dugo vremena Mokri dolac nije odisao tako dobrom atmosferom, tako pozitivnim ozračjem. Poskoci su bez pauze cijelim susretom bodrili svoje pulene, svaki potez se nagrađivao pljeskom. Vrhunac je bila bakljada nakon 3. gola Marka Jukića.

Posjećenost Mokrog doca zapravo je jedan veliki indikator da Posušani vole sport, da Posušani uživaju u sportu i da Posušju treba sport. Ovo je jedan veliki vjetar u leđa cjelokupnom vodstvu kluba da nastavi raditi ovako kao i do sada i da podrška od mnogobrojne publike neće izostati.

Ne treba zaboraviti one teške trenutke za posuški nogomet, kad su uvijek vjerni poskoci pjevali “uprava dolazi”. To su bili trenutci kada je klub opstao isključivo zahvaljujući nekolicini posuških ljubitelja sporta. Bez njih, danas svega ovoga ne bi ni bilo. Zato se svima njima zahvaljujemo, a oni će se sami prepoznati u tekstu.

Posušje je danas življe nego ikada i u domaći momci koji su većinski nositelji posuške igre, zaslužuju jedan ogroman aplauz, a oni hrabri golobradi poskoci koji su pjevali prije 5 godina one već spomenute stihove “uprava dolazi” svoju nagradu dobili su danas kad je pehar došao u ruke kapetana.

 

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.