Fra Mario Knezović:”Masoni i udbaši s Krišto i Čovićem!”

Fra Mario Knezović se oglasio putem svog Facebook profila komentirajući nedavni događaj u kojem su se za istim stolom našli Čović, Krišto, Lončar, Gabrić, Mateša i drugi. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“MASONI I UDBAŠI S KRIŠTO I ČOVIĆEM
Zgrožen sam vidjevši fotografiju na kojoj predstavnici Hrvata iz BiH sjede za stolom MASONA I UDBAŠA. Povrijeđeno mi je time ljudsko dostojanstvo! Povrijeđeno je i mnogima koji mi se u suzama javljaju!
Naime, tijekom proslave Poliklinike Svjetlost, za stolom gdje su posjeli Borjanu Krišto i Dragana Čovića nalaze se kontroverzne osobe kao što su BUDIMIR LONČAR, NIKICA GABRIĆ, ZLATKO MATEŠA i drugi.
Neki dan Nikica Gabrić sam izjavljuje što je ponosan da je MASON.
Budimir Lončar je osoba koja je uništavala Hrvatsku i podupirao je otvorenu agresiju na Hrvatsku i BiH. To je UDBAŠ koji je mnoge slao u grobove i gušio slobodu izražavanja.
Zlatko Mateša, čovjek koji na javni račun vrši brakolomstva itd. Tu su i Jadranka Kosor, kumrovačka partijska učenica i Vili Beroš jedan od vođa Agende 2030.
ANDREJ PLENKOVIĆ nije bio.
ZORAN MILANOVIĆ nije bio.
Oni su barem politički mudri.
Tražim, posebno u ime djece poginulih branitelja, ispriku i očitovanje oko ovog slučaja.
HRVATI U BIH nisu zavrijedili da ih se ovako ponižava i vrijeđa. Ako je bila ovo podvala, nesmotrenost, isto tako se vodstvo iz BiH treba očitovati!
Nakon isprike, očitovanja i kajanja moguć je i oprost!
Piše negdje da su kao bili predstavnici svih vjerskih zajednica! Bolje bi bilo da nisu!”

Posušje.info

15 komentara

 • Sjedao si i ti sa Slavom Kukića i svim antihrvatima u BiH, malo više tajno nego javno. Da si tada bio principijelan kao što se predstavljaš malo bi ti i vjerovao. Ovako prdoklačenje ko je sa kim sjeo u svatovima je bez ikakve osnove. Sjedao je svako gdje je bilo slobodna mjesta. Ali sjedao je javno, a ne tajno.

  9
  10
 • Samo dokaz onoga što svi koji pratimo situaciju znamo da su Čović i Krišto poslušni članovi lože i aktivno rade na uništenju hrvatskog naroda kao i plenki i Kolinda u Hrvatskoj (Mario ne boj se to javno reći jer samo ako se ovo zlo prokaže onakvo kakvo je imamo ga šanse pobijediti). Bože pomozi hrvatskom narodu da progleda i da ponovno ne srljamo kao guske u maglu. Pripadnici “woke” agende 2030 se više ne skrivaju jer se osjećaju da im više nitko ništa ne može. Stvari su otišle predaleko i postale su preozbiljne da bi smo se između sebe optuživali i svađali kao što vidim u prethodnim komentarima. Sve su to sitni grijesi šta vi ovdje navodite u usporedbi sa ovom agendom. Mario je pogodio u bit i to je jedino bitno . Uostalom tko je bez grijeha neka baci kamen prvi. Dok “ekipa” harači, raseljava Hrvate i naseljava nas migrantima, uništava sve vrijednosti na kojima je hrvatski narod opstao, vjeru, obitelj i nacionalni identitet mi smo zaslijepljeni “novim vrijednostima” kojima nas ovo čisto Zlo obasipa (egoizmom, racionalizmom, materijalizmom, hedonizmom… – svi sve znamo i svi smo pozvani suditi) uništavajući nas i kreirajući od nas “hodajuće zombije” koji su osuđeni na propast. Bog nam pomogao (a neće niti On ako se mi svi skupa ne okrenemo Njemu i ujedinimo u borbi protiv ovog čistog Zla ili da ga nazovemo onako kako se i zove sotonom i njegovim slugama).

  15
  1
 • Dragi fra Mario Knezovic,svi smo zgrozeni u BiH ne samo Hrvati,tim vise sto su Covic i Dodik u ljubavi.Pitamo se jeli to politicka ili tjelesna ljubav.Toliko se zrtvuje za Dodika i na stetu prvo Hrvata pa svih ostalih u BiH Kakva je to čjubav ,vjerujem da se Covic ne zrtvuje toliko ni za vlastitu suprugu,ako je doista bisexualac nek se izjasni Matan iz Goranaca.

  5
  1
  • Samo bih citirao Nazarecanina, tko si ti da im sudis, da dijelila ljude na tebi podobne i one ostale koji su dno dna. Stvarno mi nije jasno sto i zašto ljudi koji su svoj zivot posvetili vjeri, Bogu ljubavi medju ljudima, odjednom pocnu lupetati o.svemu i svacemu i dajuci sebi neko pravo da se covjeki upita, sto bi Nazarecanina.na takve debilne objave.
   I da podsjetim tog agilnog fratra, svi smo pred Bogom jednaki.

   ,

   3
   4
 • Hrvati iz BiH proučite život i djelo fra Ivana Franje Jukića Banjalučanina, možda vam nešto bude jasnije, a to nešto je da su u njegovo vrijeme u Bosni živjeli bosanski katolici, bosanski pravoslavci i bosanski muslimani. Pametnom dosta.

  2
  1
  • Željko. Pročitao sam djela Ivana Frane Jukića…okani se gluposti…u BIH sada žive Srbi, Hrvati i Bošnjaci…kako je šta nastalo i zašto to više nije bitno. Samo JEDNAKI možemo graditi BiH. A imamo zajedničkog neprijatelja. Sotonske globaliste….sve nas iseljavaju i tlače….lijep pozdrav

  • Dokoni pop i kozliće krsti bavi se pedofilijom i lederlukom unutar crkve ostavi se svjetovnih problema i ne pravi ih di ih nema šta te briga tko se s kim i zašto sastaje njih je izabrao narod a ti si sam sebe izabrao da komentiraš druge njihove stavove i ponašanje i osuđuješ ih a s oltara propovijedaš ljubav i prašuanje onda budi dosljedan u svojim načelima

   2
   7
 • Dokoni pop i kozliće krsti bavi se pedofilijom i pederlukom unutar crkve ostavi se svjetovnih problema i ne pravi ih di ih nema šta te briga tko se s kim i zašto sastaje njih je izabrao narod a ti si sam sebe izabrao da komentiraš druge njihove stavove i ponašanje i osuđuješ ih a s oltara propovijedaš ljubav i praštanje onda budi dosljedan u svojim načelima

 • Nije dokoni pop. Ovo se tiče svih nas bez obzira na razlike. Agenda 2030 nam svima radi o glavi. Kao što reče kolega gore više se i ne skrivaju. Je li vama jasno da se hrvatima sprema novi Bleiburg?! Probudite se zaboga. Ova banda sluša SVE što im zapovijede Sotonski sinovi….slijede ” klimatske promjene” pa opet ” pandemija” i tako u krug neće stati. Na nama je reći NE…

  5
  1
 • Marijo i kad sve laži svale na tebe kliči i raduj se,jer takvih je kraljevstvo nebesko. Istina nije nešto nego Neko. i bolje je za ovozemaljskog života upoznati Istinu nego da Istina kada jednom staneš pred NJega kaže ti, “Nepoznajem te” razotkrije po cijeni razapinjanja

 • Marijo i kad sve laži svale na tebe kliči i raduj se,jer takvih je kraljevstvo nebesko. Istina nije nešto nego Neko. i bolje je za ovozemaljskog života upoznati Istinu nego da Istina kada jednom staneš pred NJega kaže ti, “Nepoznajem te” razotkrij po cijenu razapinjanja

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.