Gilja: EP HZ HB spremna na korektnu poslovnu suradnju s lokalnom zajednicom

Članovi Uprave JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar predvođeni generalnim direktorom Marinkom Giljom prošli tjedan posjetili su općine u HNŽ-u. Radni sastanci održani su s vodećim ljudima općinā Stolac, Ravno, Čapljina, Čitluk i Neum.

Teme sastanka (obilazaka) odnosile su se na svakodnevno poslovanje Elektroprivrede Hrvatske zajednice Herceg Bosne u tim općinama (gradovima). Načelnici/gradonačelnici iznijeli su svoje probleme i potrebe vezane za tu suradnju osobito kada je riječ o ulaganju u distribucijsku mrežu, tj. proširenje distribucijskih kapaciteta, priopćeno je iz EP HZ HB.

S obzirom na to da je posljednjih godina izražen interes za izgradnju fotonaponskih elektrana, jedna od tema sastanka bila je izgradnja novih proizvodnih objekata, posebice onih koji bi izvodila Elektroprivreda HZ HB jer su u fazi intenzivne pripreme na izradbi projektne dokumentacije i ishođenju svih potrebnih dozvola za izgradnju sunčane elektrana EPHZHB 1, koja se nalazi na području gospodarsko-proizvodne zone Dubrava 2, u Hodovu, kod Stoca.

Generalni direktor Elektroprivrede HZ HB Marinko Gilja izrazio je spremnost u rješavanju problema i potreba na obostrano zadovoljstvo istaknuvši da će osim redovitoga izvršavanja svih obveza koje poduzeće ima prema društvenoj zajednici, uvijek biti na raspolaganju, podupirati i graditi kvalitetnije odnose na načelima transparentne i korektne poslovne suradnje, posebice s lokalnom zajednicom, priopćeno je iz EP HZ HB.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.