Golf: Robert Mandurić najbolji na Posušje Open-u

U Posušju se ovaj vikend odigrao tradicionalni golf turnir „Posušje Open“ koji je okupio 35 golfera i golferki iz Bosni i Hercegovine i Hrvatske.

Po lijepom vremenu i dobro sređenom golf terenu Topala, uz tradicionalno domaćinsko ponašanje članova Golf kluba Posušje, turnir je okupio dosta kvalitetne sudionike.

Kuriozitet ovog turnira je da su igrači iz prve grupe: Robert Mandurić, Samir Smajić, Mladen Mušura i Tiho Parlov imali isti broj poena nakon 18 rupa, po 33 bruto poena, što je i veliko iznenadjenje za sve golfere. Srećom, golf pravila su jako dobro definirana, pa nije bilo problema za određivanje pobjednika turnira.

Najbolji od ovih najboljih, odnosno pobjednik turnira je Robert Mandurić. Najbolji u bruttu je Samir Smajić, dok je kod gospode najbolji u netu bio Ivan Čutura sa sjajnih 44 poena.

Kod dama, Splićanke su dominirale. Najbolja je bila Najda Bauk sa 20 poena, dok je u netu najbolja bila Jadranka Mrčela.

Nagrade najboljima su uručili Ivana Dujmović i Josip Grubišić.

Ovaj turnir već je po tradiciji uvertira pred najveći golf turnir u BiH „Kamen, krš i maslina – Memorijal Veljko Lončar“, koji je zakazan za 13. kolovoza. Organizator, Golf klub Posušje, očekuje preko 120 sudionika na ovom turniru.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.