Grafotisak svim zaposlenicima isplatio 2520 KM jednokratne pomoći

Tvrtka Grafotisak, sa sjedištem u Grudama, postala je primjer odgovornog poslodavca u vremenima inflatornog rasta cijena. Danas je svim svojim zaposlenicima isplatila pomoć u iznosu od 2520 KM, doznaje portal Grude Online.

Ova odluka dolazi u skladu s Uredbom koju je Vlada Federacije BiH donijela u prosincu prošle godine. Uredba uređuje pravo na isplatu pomoći od strane poslodavca, dinamiku isplate i način realizacije. Prema ovoj uredbi, poslodavac može izvršiti isplatu pomoći u maksimalnom iznosu do 2.520 KM. Isplata pomoći može se izvršiti do šest tranši (dijelova), s tim da ukupan iznos ne može prijeći 2.520 KM. Uredba prestaje važiti 30. lipnja 2024. godine.

Grafotisak je iskoristio ovu uredbu te je svojim radnicima isplatio maksimalan iznos od 2520 KM.

U vremenima kada se cijene neprestano penju, ovakvi potezi poslodavaca su više nego dobrodošli. Oni ne samo da olakšavaju život zaposlenicima, već i pokazuju da poslodavci cijene njihov rad i doprinos tvrtki. Nadamo se da će ovaj potez Grafotiska potaknuti i druge poslodavce da slijede njihov primjer.

3 komentara

  • Vidjeli od nas na primjeru firmi Lager, Divna, Oli, Weltplast, Vokel, Miviko i ostali, pa poceli i oni, ispricavam se ako sam nekoga bitnoga izostavio, siguran sam da jesam.

  • Ma štaćeti dat koje si spomenuto radijosam ja kod toi ma oteobiti iz usta da more ikako sve su to stari udbaši i skj tita su voljeli više od boga

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.