Gruđanka u suzama napustila Masterchef

Jedina predstavnica Hercegovine u Masterchefu, Karmen Jurčić ispala je iz ovog kulinarskog showa.

Simpatična Gruđanka (20) je dogurala do top 9 kandidata, a za nju je presudan bio eliminacijski izazov u kojem se za ostanak borila sa iskusnijim kandidatima Tomislavom Markovićem (36), te Emom Baniček (30).

U eliminacijskom izazovu, kandidati su imali zadatak replicirati tanjur na kojem se nalazio krak hobotnice u tempuri, aromatiziran dimljenom crvenom paprikom, okruglice od hobotnice, umak od paprike, majoneza od rikole, čips od češnjaka i ragu. Za ovaj zadatak natjecatelji su imali 60 minuta.

Iako se to kandidatima u početku činilo sasvim dovoljno vremena, ipak se na samom kraju dogodila prava drama, u kojoj se Karmen nezadovoljna svojim jelom slomila, te završila u suzama.Karmen razočarana jelom kojeg je spremila

Karmen razočarana jelom kojeg je spremila

Sve je pošlo krivo nakon što je previše vremena izgubila na pravljenje majoneze od rikole koja nije uspjela. Pred žirijem je Karmen izjavila da nije zadovoljna svojim jelom, pojedinim komponentama, osobito izgledom, te da je u glavi već u svojoj Hercegovini, jer zna da nije napravila dobro jelo.

Nakon kušanja svih jela, žiri je i potvrdio da je Karmenino jelo imalo najviše manjkavnosti, ali da je ovo samo početak njezinog puta i da s razlogom u top 9, samo mora vjerovati u sebe.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.