Grudski frizer postao član kuće slavnih

Frizer iz Gruda Stipe Filipović osvojio je još jedno vrijedno priznanje.

OMC Global Award Night je večer posvećena slavljenju i priznavanju izvanrednog talenta i vještina u svijetu frizerstva. Upravni odbor OMC-a nominirao je Hercegovca u kategoriji Hall of fame.

Ceremonija se održala 9. rujna u Parizu. Zadovoljstvo mi je bilo doći u Pariz ne kako bi samo preuzeo nagradu i postao član kuće slavnih OMC Hall of Fame, već kako bi dobio potvrdu o priznanju u svijetu frizerstva od same struke.

Ništa ne dolazi preko noći, pa tako ni ova nagrada. Ponosan sam na sebe jer nisam instant frizer, godine truda, rada i odricanja su iza mene. Ovakve nagrade me motiviraju i daju vjetar u leđa da i dalje budem ustrojan u svom frizerskom putovanju, rekao je Filipović za magazin Azra.

Ovaj čarobnjak sa škarama frizersku karijeru započeo je u Grudama, a nastavio izgrađivati u Hrvatskoj.

U proteklih nekoliko godina Stipe se bazirao na snimanja širom svijeta. London, Pariz, Marakeš, Kuala Lumpur, Prag, samo su neki od gradova u kojima je radio snimanja.

Uzmemo li u obzir da posljednjih nekoliko godina njegove fotografije krase mnoge naslovnice svjetskih časopisa, te da svaku njegovu kolekciju objavljuje pozamašan broj stranih medija, trenutno slovi kao jedan od najobjavljivanih frizera s našeg područja u svijetu. Njegovi radovi su svoje mjesto pronašli i u svima nama dobro znanom Vogue.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.