Hercegovina privukla veliki broj oldtimera

Planirana vožnja krenula je u 14 sati a prolazila je kroz tri grada Hercegovine Posušje – Grude – Široki Brijeg.

Vožnja je trajala 40 kilometara, a građani Širokog Brijega imali su ih priliku vidjeti kod autobusnog kolodvora gdje su se zaustavili na pola sata.

Defile se zatim preselio na ugodnu lokaciju uz rijeku Lišticu, uz ugostiteljski objekt “Luka” gdje su svi sudionici uživali u druženju, igrama, glazbi te jelu i piću, a zabavljao ih je širokobriješki tamburaški sastav “Dukati”.

Građani su mogli vidjeti oko 40 automobila, a najstariji Opel stigao je iz Bileće i izrađen je 1958. godine.

Opel Oldschool Hercegovina je jako mlad klub i ovo je naš prvi skup. Mi članovi smo ekipa koja se poznaje 20 godina, većina nas su već obiteljski ljudi. Sada kada smo se svi nekako smirili, a još uvijek imamo dobre primjerke Opela, došli smo na ideju da registriramo Opel klub. Prvi smo takav klub u državi.

Za sve ovo je najveći “krivac” Dragan Lovrić, hvala mu na svemu. Izdvojio je svoje slobodno vrijeme i zauzeo se da se to sve riješi i omogući nam nešto ovakvo. Na ovom susretu je oko 40 auta, iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Srbije. Hvala im svima što su došli i podržali ovaj događaj, rekao je za portal Jabuka.tv član kluba Opel Oldschool Hercegovina Miljenko Mika Lončar.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.