Hrvatska: Iz zolje pucao prema nogometnom terenu

Nevjerojatna snimka s utakmice u Plitvicama kruži društvenim mrežama.

Navijač je iz zolje ispalio, kako se čini, vatrometnu raketu prema terenu i umalo pogodio klupu s igračima. Društvo oko njega sve je popratilo – smijehom.

Radi se o utakmici Prve županijske lige Ličko-senjske između NK Plitvice i NK Sokolac iz Brinja odigranoj u nedjelju koja je završila pobjedom gostiju 4-1.

Autentičnost snimke potvrdio je Vladimir Romić, tajnik županijskoga nogometnog saveza.

Da, incident se dogodio. Pokrenuli smo disciplinski postupak protiv domaćina kao organizatora utakmice, tražimo izjave delegata, suca i predstavnika obaju klubova pa će disciplinski sudac odrediti kaznu, rekao je Romić za 24 sata i poručio da savez strogo osuđuje ovaj ispad.

U ličko-senjskoj policiji potvrdili su da provode izvide na temelju snimke koja je objavljena.

Predsjednik NK Sokolac Ivica Perković nije bio na utakmici i u zapisniku, tvrdi, nije naveden taj incident pa ga nije ni mogao komentirati.

Novinari su upitali za autentičnost snimke i komentar predsjednika NK Plitvice Milana Jakovljevića.

Ma nije, nije to, to je nešto drugo. To je prije bilo, mislim. To je neka stara snimka, rekao je za 24 sata, djelujući iznenađeno.

Na pitanje kad se onda dogodilo, rekao je:

Ma ne bih ulazio u to. Ne znam, mislim da nije na ovoj. Ne bih komentirao, to će onda ići daleko, a stvarno nema veze s vezom.

Zamolili su ga da osudi incident ako se dogodio na utakmici kojoj je Plitvice bio organizator, ali on je inzistirao da se to nije dogodilo. Vidjet ćemo hoće li isto ponavljati i disciplinskom sucu.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.