Hrvatski navijači još jednom napravili spektakl

Hrvatski navijači okupili su se jutros oko devet sati po lokalnom vremenu (sedam po hrvatskom) i još jednom priredili spektakularnu uvertiru u novu utakmicu Vatrenih na Svjetskom prvenstvu.

Napravili su to, podsjetimo, ispred hotela Hilton Doha u Kataru i uoči Kanade. Bila je to gesta koja je oduševila Zlatka Dalića, cijeli stručni stožer i, naravno, nogometaše koji uzvratili jednom sjajnom predstavom i pobjedom nad suparnicima iz drugoga kola (4-1).

Navijački show tada je donio željeni rezultat, a nadamo se da će Vatreni i ovoga puta odgovoriti na isti način te nakon današnjeg okršaja s Belgijom (16h) izboriti osminu finala.

Dio spektakularne predstave kojom su Vatreni ispraćeni na novu važnu utakmicu bila je, očekivano, i najveća hrvatska navijačka zastava. Dugačka je čak 200 metara i teška oko 100 kilograma, a sa sobom su je u Dohu donijeli naši navijači iz Crikvenice koji su na SP stigli još uoči utakmice s Marokom.

Ovoga puta reprezentativci i stručni stožer nisu se spuštali do plaže kako bi pozdravili navijače. Fokus je samo na utakmicu s Belgijom…

U noći prije utakmice sjajnu inicijativu izvela je udruga navijača CFE – Mi Hrvati. Oni su obojali i ukrasili nekoliko kamenih blokova ispred hotela Hilton.

– Članovi našeg Kluba upravo su završili farbanje i ukrašavanje velikih betonskih blokova uz plažu ispred hotela Hilton u kojem spavaju naši reprezentativci. Od trenutka kad otvore oči na dan odluke, šaljemo im poruku hrvatskih navijača: “Pokažite svijetu kako igraju Hrvati! U boj! U boj! Za narod svoj – stoji u objavi udruge.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.