HŠK POSUŠJE: SPORAZUMNI RASKID SURADNJE SA SPORTSKIM DIREKTOROM SLAVKOM BREKALOM

Obavještavamo javnost da su dosadašnji sportski direktor gospodin Slavko Brekalo i predsjednik s članovima uprave dogovorili sporazumni raskid suradnje, stoji u priopćenju HŠK POSUŠJE.

Slavko Brekalo protekle dvije godine vodio je sportsku politiku kluba i napravio zapažene rezultate.

Nakon što se oprostio s članovima uprave za službene stranice Brekalo je kazao: “Zahvaljujem se prvenstveno predsjedniku, generalnom tajniku i članovima uprave na pruženom povjerenju kroz protekle dvije godine. Posebno hvala djelatnicima kluba, igračima i svim trenerima. Ponosan sam na sve uspjehe koje smo skupa ostvarili: najbolji plasman u PL BiH (8.mjesto), sedmo mjesto u tekućoj sezoni i povijesan transfer koji smo odradili početkom godine. Organizacijski smo podigli sportski segment klub na zavidnu razinu kroz seniorsku momčad i omladinski pogon. Veliko hvala istinskim navijačima i prijateljima kluba koji su cijenili moj doprinos za ovaj klub. Uvjeren sam da će klub nastaviti rasti i razvijati se, te da će ispuniti sve ciljeve do kraja sezone”.

6 komentara

 • Ma šta ste digli omladinski pogon ???
  Rad sa djecom je krajnje nepofesionalan, samo gulite jadne roditelje sa velikim članarinama

  2
  1
 • Mislim da će Slavko lako naći novi posao, stručan je, ima poznanstva. Međutim ovdje nije mogao uspjeti, velika se negativa stvorila. Slavkec promijeni malo odnos sa ljudima. Ako 1 čovjek ima pozitivno mišljenje o tebi a 9 negativno onda se trebaš zapitati.

 • Brekalo je često puta bio u krivu ali u zadnje vrijeme otkad njega ne slušaju pokazalo se da sve ode u raspad sistema
  Ovo sa Sesarovim kažnjavanjem je kontra udarac klubu i koštat će nas

  2
  1
 • Jadan on skim je radio odličan je bio . Ko će dovest igrača bez para i ugovor na pola sezone a i ne za neku platu . Bogove mi ti si mađioničar Brekalo , svaka ti čast i puno sreće u daljnjem radu ..

  4
  1

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.