Izračunajte koliko će vam trebati da smršavite

Krajnje je vrijeme za male i velike promjene. Jedna od njih je i mršavljenje. Želite li skinuti višak kilograma te ste već napravili plan prehrane i fizičke aktivnosti, donosimo kalkulator uz pomoć kojeg možete izračunati koliko će vam vremena trebati da dođete do cilja.


Mršavljenje je proces u koji je potrebno uložiti puno truda, ali i odreći se nekih loših navika. Osim prilagođene i raznovrsne prehrane, važan faktor svakako je fizička aktivnost koja ubrzava metabolizam, troši nakupljene masnoće u tijelu i povećava mišićnu masu.Ako ste se odlučili napraviti promjenu i istopiti višak kilograma, pravo je vrijeme da se pokrenete jer, kao i za sve ostalo, i za to je potrebno vremena. Želite li znati koliko će vam trebati da dođete do željenog cilja, donosimo kalkulator mršavljenja.

Kako djeluje kalkulator mršavljenja?

Za zdravo mršavljenje, bez rigoroznih dijeta i velikog odricanja trebati ćete se oboružati strpljenjem, ali i biti dosljedni u svom planu.

1. U tablicu ubacite svoju trenutnu težinu, visinu i godine izražene u kilogramima i centimetrima.

2. U označeno polje upišite koliko bi željeli smršaviti te kliknite na označeno mjesto ‘kalkulator kalorija’.

3. Na ekranu će biti ispisan maksimalan broj kilograma koji možete skinuti kao i vrijeme koje je potrebno da izgubite upisanu željenu težinu.

KALKULATOR MRŠAVLJENJA

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.