Johann Satler u ponedjeljak u posjeti Mostaru i Širokom Brijegu

Šef Delegacije Europske unije u Bosni i Hercegovini i specijalni predstavnik Europske unije u Bosni i Hercegovini, veleposlanik Johann Sattler posjetit će u ponedjeljak, 11. prosinca, Hercegovačko-neretvansku i Županiju Zapadnohercegovačku.  

Kako je najavljeno, veleposlanik Sattler će se sastati s predstavnicima i zastupnicima skupština i članovima vlada spomenutih županija te održati političke razgovore tijekom kojih će se govoriti o procesu pristupanja Uniji, strateškom razvoju zakonodavstva i politike, kao i o EU programiranju i financiranju.

Početak posjeta najavljen je za 9 sati susretom delegacija ispred zgrade Skupštine Hercegovačko-neretvanske županije.

Izjave za medije planirane su u 9,45 sati u prostorijama zgrade Skupštine kada će se medijima obratiti  Džafer Alić, predsjednik Skupštine, Marija Buhač, premijerka HNŽ-a i veleposlanik Sattler.

Nadalje, u 12,30 sati počinje susret delegacija ispred zgrade Vlade Županije Zapadnohercegovačke i početak službenog sastanka, a izjave za medije planirane su u 13,15 sati u prostorijama zgrade Vlade kada će se medijima, uz veleposlanika Sattlera, obratiti i Ivan Jelčić, predsjednik županijske Skupštine te Predrag Čović premijer Županije Zapadnohercegovačke.

Dodatno, mediji mogu snimiti i početak političkih dijaloga na koji su pozvani svi zastupnici skupština i članovi vlada dvije županije, kao i tajnici ministarstava, a koji su planirani nakon izjava za medija u Mostaru (u skupštinskoj dvorani HNŽ-a, Ulica Jakova Baruha Španca 2) i u Širokom Brijegu (hotel Park, Trg dr. Ante Starčevića 4).

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.