Još jedna novost za ljubitelje Instagrama

Instagram bi ubrzo mogao ažurirati svoju aplikaciju jednom novom značajkom te omogućiti korisnicima da reorganiziraju svoje fotografije na profilu i feedu.

To znači da biste mogli na svom Instagram profilu mijenjati pozicije objavljenih fotografija. Kako piše portal hypebae.com, ovo bi moglo ubrzo biti dostupno, a ta informacija “procurila” je od strane Alessandra Paluzzija na Twitteru.

Ova potencijalno nova funkcija će vas ovlastiti da preuređujete postove koje želite i posložite ih kako želite, što je posebice odlično za one koji itekako vode brigu o tome kako njihov račun izgled, to jest o samom vizualnom izgledu, a opet zbog nekog razloga ne žele tu istu fotografiju obrisati.

Ova nepotvrđena informacija objavljena je jako brzo nakon objave da će Instagram vratiti kronološku objavu na feedu (nakon što je 2016. godine ukinuta).

Podsjetimo, postovi ljudi koje pratite objavljivali su se prije kronološkim redom, sve dok se nije odlučilo da ova društvena više neće tako funkcionirati, što se nije svidjelo brojnim korisnicima.

Sada se intenzivno radi na vraćanju ove opcije, a ista bi mogla biti vraćena ove godine, i to čak sada u prvom tromjesečju.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.