JOSIP PLANTAK NAJAVIO VELIKI KOŠARKAŠKI SPEKTAKL U POSUŠJU!

Još je ostalo nešto više od 24h do velike utakmice koja čeka momčad Josipa Plantaka i sve navijače “žutog”kluba. Jutros smo razgovarali sa zadarskim stručnjakom na klupi Posušja, pa pročitajte što je rekao našim čitateljima i kako je najavio veliku treću utakmicu finala.

1.Komentar utakmice u Čapljini, s čime ste zadovoljni, a s čime ne?

Zadovoljan sam pobjedom, pokazali smo karakter u trenutcima kad smo bili u rezultatski velikom minusu. Ne mogu biti zadovoljan kako smo napadali njihov presing i to je nešto što moramo popraviti jer je jako teško vraćati se iz velikog minusa.

2.Što nas čeka u subotu i kakvu Čapljinu očekujete?

U subotu očekujem još jednu čvrstu utakmicu i punu dvoranu, nadam se da ćemo biti opušteniji jer smo očito bili pod pritiskom u prve 2 utakmice.

3. Je li teško voditi ovakve utakmice, na televiziji ste rekli da se osjećate kao da vodite Real Madrid! Haha

Da! Haha pod Real Madrid sam mislio na način na koji ljudi govore i žive košarku u vrijeme finala u Posušju. Zbog ovakvih stvari se i bavim ovim poslom i što je veći pritisak meni je ljepše. Volim napetost to me motivira i fokusira još više.

4.Atmosfera u Čapljini?

Veličanstvena! Malo tko se može pohvaliti onakvom atmosferom na gostujućem parketu, ali to je Posušje!

5.Dugo ste u košarci što kažete na ove naše “lude” navijače ipak je ovo druga liga?

Za mene je ovo vrh. Zahvaljujem im se na svemu i napravit ćemo sve da ih ne razočaramo. I oni su jedan veliki razlog zbog čega smo pobijedili u Čapljini.

6.Poruka navijačima za subotu?

Mogu im obećati da ćemo napraviti sve da ih razveselimo i da isperemo loš dojam iz prve domaće utakmice.Ovim putem ih još pozivam da pohode u velikom broju našu dvoranu.

Podsjetimo da se treća finalna utakmica igra sutra u 17:00h, a ulaz za sve navijače je slobodan. Iz kluba pozivaju sve navijače da na vrijeme osiguraju svoje mjesto u dvorani, jer navijačka skupina najavila je ludilo na tribinama GSD u Posušje. Ovim putem se zahvaljujemo Josipu Plantaku na izdvojenom vremenu za naš portal.

Posuški.info

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.