Kate Middleton ima rak! Otkrila dijagnozu, iznenadila i rastužila javnost!

Kate Middleton ima rak, a iskrenom izjavom šokirala je cijeli svijet…

Princeza od Walesa Kate Middleton ima rak! Nakon što je testovima otkriveno Catherine je podvrgnuta liječenju. Kate, koja je već tri mjeseca izbijala iz javnosti sada je u video izjavi otkrila kako je nastao veliki šok kada je doznala kako ima karcinom.

– Dobro sam i svakim danom postajem jača – kazala je, a prenosi BBC

Pojedinosti o raku nisu otkrivene, ali Kensingtonska palača kaže da je uvjerena da će se princeza potpuno oporaviti. U princezinoj izjavi objašnjava se da kada je u siječnju imala operaciju abdomena, nije se znala da postoji rak.

– Međutim, testovi nakon operacije pokazali su da postoji rak. Moj liječnički tim stoga je savjetovao da se podvrgnem preventivnoj kemoterapiji i sada sam u ranoj fazi tog liječenja – otkrila je princeza. 

Rekla je da misli na sve one koji su pogođeni rakom, dodavši: “Za sve koji se suočavaju s ovom bolešću, u bilo kojem obliku, molimo vas da ne gubite vjeru i nadu. Niste sami.”

Dodala je kako je oporavak od operacije dugotrajan i da joj je prioritet njezina obitelj. 

– William i ja učinili smo sve što možemo da obranimo svoju obitelj i riješimo ovo privatno, zbog naše djece – iskreno je poručila.

– Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je prikladan i da ih uvjerimo da ću ja biti dobro – priznala je Kate Middleton ne skrivajući nadu za oporavak i ozdravljenje. 

1 komentar

  • Zabole nas hurčina za ovom jebadajci dase manje uspinjača na čuku sve i bilo ured marš bre u 3 hičkwtine materiinneeeeeee

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.