Kino Posušje ovoga tjedna donosi tri sjajna filma!

Ovoga tjedna u kinu Posušje na rasporedu su tri sjajna filma!

U četvrtak 21.ožujka i u subotu 23.ožujka u 18:00 sati bit će prikazan film „Arthur the King“. Ovaj adrenalinska avantura prati Michaela Whitea (Mark Wahlberg), čiji je jedini cilj postati svjetski prvak u avanturističkom utrkivanju. Izuzetno zahtjevan sport odvija se u divljini, tijekom šest dana i noći, na nekim od najtežih terena na svijetu gdje timovi trče, voze bicikle, penju se i kajakare! Tijekom utrke, tim susreće lutalicu Arthura, psa koji postaje neizostavan član tima. Utrka postaje put preživljavanja kako bi Arthur stigli do sigurnosti, otkrivajući dublje, dušom ispunjavajuće istine za Michaela.

U četvrtak u 20:00 sati će biti prikazan i triler „Poslednji strelac“. Nenad Kuruzović je bivši pripadnik tajnih službi. Vodi miran, penzionerski život, živi u stanu sa psom. Jedino društvo koje ima je susjeda Olivera, profesorica francuskog. Zaplet počinje kada se narko diler vraća u Beograd, a služba se javlja Nenadu i traži od njega likvidaciju, računajući na njegovu želju za osvetom. U igri mačke i miša, njih se dvojica moraju suočiti s osobnim demonima i željom za iskupljenjem vlastite duše.

A u subotu u 20:00 sati na rasporedu je i horor „Baghead“. Film se vrti oko misteriozne ličnosti zvane Baghead, malene osobe koja je sposobna očitovati mrtve i vratiti ih u naš svijet na kratke razmake. Ljudi traže tajnoviti medij kako bi se ponovno povezali sa izgubljenim voljenima. Jednom kad dođu u kontakt s Bagheadom, otkrivaju se prave moći i namjere naslovnog lika i plaća se visoka cijena za kontakt s pokojnikom.

Kino u Posušju, četvrtak „Arthur the King“ u 18:00 sati i „Poslednji strelac“ u 20:00 sati, te subota „Arthur the King“ u 18:00 sati i „Baghead“ u 20:00 sati.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.