Kod Bjelovara poginuli najbolji prijatelji. Jedan se mijenjao za smjenu da može doći

Bjelovar i okolica su u šoku. Rano jutros u vikendici u Puričanima kod Bjelovara izbio je požar u kojem su poginula dvojica mladića.

Jedan je imao 27, a drugi 26 godina

Kako je doznao lokalni MojPortal, riječ je o 27-godišnjem Mariju P. i 26-godišnjem Luki M., obojici iz Bjelovara. Zajedno su pohađali Turističko-ugostiteljsku prehrambenu školu u Bjelovaru. Radili su u istoj tvrtki i bili nerazdvojni prijatelji.

MojPortal je doznao i kako se jedan od njih mijenjao za smjenu kako bi mogao doći na feštu u Puričane. Na tom je druženju, osim njih dvojice, bilo još desetak ljudi, koji su se po završetku fešte uputili svojim kućama. Dvojica tragično stradalih prijatelja imali su namjeru prespavati u vikendici i ujutro sve počistiti. Tijekom večeri se čula glazba i društvo je bilo veselo, rekli su mještani u izjavi za MojPortal.

Policija je dojavu o požaru dobila oko 5 sati ujutro

Dojavu o požaru policija je zaprimila od Centra 112 u 5 sati i 13 minuta. Požar su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Bjelovara.

Očevidom rukovodi zamjenica Županijskog Državnog odvjetnika Larisa Kerekeš, uz stručnu pomoć vještaka iz Centra za forenzična ispitivanja istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić” i bjelovarskih policajaca. Uzrok požara još nije utvrđen, a navodno će biti potrebno napraviti i DNK analizu kako bi se utvrdio identitet tragično preminulih mladića.

“Sjedio sam na svojoj terasi i slušao glazbu koju su puštali, jer je bila baš dobra. Negdje oko ponoći sam zaspao, a jutros nisam mogao vjerovati što sam čuo. Prestrašno. Teško mi je pričati”, rekao je susjed koji živi nedaleko od vikendice.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.