Kompleks Urbani vrtovi daruje električni Mercedes-Benz EQA

Urbani Vrtovi, ekskluzivni stambeni kompleks koji će definirati luksuzno stanovanje u Mostaru, najavljuje jedinstvenu nagradnu večeru za svoje buduće stanare.

Uz posebnu pripremljenu večeru za sve stanare, jedan sretni kupac stana, koji kupovinu realizira do 15. siječnja 2024., imat će priliku osvojiti potpuno novi Mercedes Benz EQA 300, zajedno s parking mjestom i punjačem.

Mercedes-Benz EQA

Večera će se održati u hotelu Mepas u Mostaru, a svaki od kupaca ima podjednaku šansu za osvajanje prvog potpuno električnog Mercedesa.

Ovaj električni sportaš pruža izuzetne performanse i održivost, istovremeno donoseći luksuz i uzbudljivost koje se očekuje od brenda Mercedes. Kao prvi potpuno električni kompaktni model, EQA nudi snažan električni motor i visokonaponsku litij-ionsku bateriju, osiguravajući efikasnu i uzbudljivu vožnju.

Nagrada za najsretnijeg budućeg kupca stana kompleksa Urbani vrtovi

Izuzetan dizajn ovog modela nikoga ne ostavlja ravnodušnim, naprotiv namijenjen je onima čvrstog karaktera koji znaju uživati u životu i svakodnevnim stvarima poput vožnje.

Unutrašnjost Mercedes-Benz EQA

Iz Urbanih vrtova naglašavaju da je od početka cilj pružiti korisnicima potpuno novo iskustvo stanovanja, kombinaciju komfora i praktičnosti koja će ispuniti sve suvremene zahtjeve i u samo središte staviti čovjeka. Upravo zato je osmišljena i ova večera, te nagradno darivanje – kako bi stanarima ponudili poseban osjećaj i poželjeli dobrodošlicu u novi dom.

Uz glavnu nagradu, za stanare su pripremljene još dvije odlične nagrade:

  • Nova vrhunska kuhinja potpuno opremljena aparatima
  • Ljetovanje s uključenim polupansionom za četiri osobe u trajanju od sedam dana

Nagradno izvlačenje će se održati 26. siječnja 2024. na svečanom domjenku.

Urbani vrtovi sastoje se od 146 luksuznih jedinica u četiri različita objekta, te čine zatvoreni kompleks, koji za potrebe stanara nudi i privatni vrt s bazenom, dječjom igraonicom i travnjacima. U sklopu kompleksa je i 12 penthousea, te 160 garažnih parking mjesta.

Kompleks Urbani vrtovi

Više informacija o samom kompleksu pronađite na web stranici www.gsbprojekt.com, te službenoj Facebook i Instagram stranici kompleksa Urbani vrtovi.

*Sponzorirani članak

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.