Kralj dijaspore nakon više od dvije godine opet na pozornici

Finale Večernjakova pečata je pred vratima, a na ovogodišnjoj dodjeli sve gledatelje očekuju vrhunski glazbeni izvođači.

Stanovnike BiH i Hrvatske apsolutno će najviše obradovati vijest da će na 21. Večernjakovu pečatu nastupiti Mate Bulić.

Kralj dijaspore, koji je tri puta bio na respiratoru te se borio s najtežim oblikom COVID-19, vraća se na scenu nakon dvije godine i tri mjeseca.

Povratak Kralja dijaspore

Naime, Mate je vjerojatno bio posljednji pjevač na svijetu koji je rasprodao koncerte netom prije pandemije i održao ih u “starom normalnom”.

Prvo je 20. veljače napunio splitsku Spaladium Arenu. Zatim je 22. veljače zapalio Gradski vrt u Osijeku, a onda je 29. veljače trijumfirao u dvorani Dražena Petrovića u Zagrebu. Onda ulazimo u ožujak, početak pandemije, lockdown, “novo normalno” s maskama i pojačanim epidemiološkim mjerama uz što manje kontakata.

A Matina agonija počela je krajem 2020. godine kada je zaražen opakim virusom koji se različito ponaša, ali na svakoga ostavi određene posljedice, blaže ili teže. Nakon toga slijedi životna bitka koja je na bolničkom liječenju trajala čak devet mjeseci.

Legendarni glazbenik vratio se među svoju obitelj, prijatelje, publiku… i poručio: “Svi koji ste molili za mene, hvala vam”.

Kako će Mate ovoga petka izvesti jedan od svojih hitova, sve nas zanima, ali sudeći prema pripremama Kralja dijaspore, bit će to povratnički spektakl.

Mate nam je otkrio kako svakodnevno vježba glasnice za svoj povratak na scenu, i to na Večernjakovu pečatu, na kojem će ga gledati i milijunski auditorij.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.