Kvesić o navodima da je zaraženi prešutio boravak u Italiji: O tome ne mogu govoriti

O prvom potvrđenom slučaju koronavirusa u Hercegovini oglasio se ravnatelj mostarske bolnice dr. Ante Kvesić.

Nakon potvrde prvog slučaja koronavirusa u Mostaru, dr. Ante Kvesić, ravnatelj Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, izjavio je da su muškarac kod kojeg je utvrđen pozitivan nalaz na koronavirus i njegov sin, koji je, za sada, negativan, prevezeni s Odjela za plućne bolesti na Kliniku za infektivne bolesti.

Zajedno s njima, na Kliniku je prevezen još jedan pacijent, koji je, zapravo, boravio s njima u sobi na Odjelu za plućne bolesti.

Postupili smo prema svim mjerama i uputama koje su naložene, sve smo dezinficirali. Naša stručna ekipa sačinila je analizu i sve osobe koje su s njima od jučer, kada su primljeni na Odjel, bile u kontaktu, upućene su u izolaciju. U najkraćem, uradili smo sve što je potrebno i idemo dalje, kazao je dr. Kvesić za Dnevni avaz.

Nije želio govoriti o tome jesu li ova dva muškarca sakrila od liječnika informaciju o tome da su boravila u Italiji, kako se spekulira.

Jesu li slagali, prešutjeli, ja o tome ne mogu govoriti, ali bih apelirao na sve da se ponašaju odgovorno i da reagiraju na normalan način, poručio je dr. Kvesić u izjavi za Avaz.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.