LOVAČKE PRIČE Toni iz Vira ulovio dvije divlje svinje

Ako se krećete kroz kršnu Hercegovinu i susretnete dobre, vrijedne i vesele ljude, mnogo toga izravno doznate kao zanimljivu priču ili događaj.

Priča se o sportu, velikom uspjehu posuških sportašica i sportaša, jako dobrim navijačima na Mokrom docu…

Ipak, ima i priča o golfu i Vinskom turniru na Topali, ali i o lovcima iz LD i LU u Herceg Bosni, pa i u domaćim članovima: Radovanj, Jarebinjak i LU MM Bikan Vir.

Većina lovaca se trudi poštovati sva lovačka pravila, pa su mnogo učinili u relizaciji svojih projekata s dobrom suradnjom s LS Herceg Bosne.

Lovci se znaju dobro šaliti, ali i prirediti dobra i gušt jela, odnosno specijalitete od divljih životinja. Tako je i lovac iz Vira Toni ustrijelio dvije divlje svinje koje prave štete. No, dobre su za pripravu lovačkih specijaliteta, posebice gulaša, potvrdio je, u kratkom susretu, za naš portal poznati Toni iz virskog kraja.   

Posusje.info (pc)

1 komentar

  • Pozdrav pozdrav svima. Moje ime je Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobila zajam od 50,000 eura uz 3% od bogobojaznog čovjeka gospodina Mikea Andersona. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma, obratite mu se, uvjeravam vas da je sigurno, hvala. Adresa e-pošte: (barrmikeanderson48@yahoo.com)

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.