Mamić se oglasio povodom uhićenja Vekića

Osječki sudac Zvonko Vekić, osumnjičen za primanje mita od bjegunca Zdravka Mamića, jutros je zajedno sa svojom prijateljicom Natašom Sekulić uhićen u novoj akciji policije i USKOK-a i to zbog sumnje na pranje novca, a sada se o tome na Fejsu javio Zdravko Mamić. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti. 

“Posljednjih tjedana i mjeseci u tišini radim na reformi pravosuđa, a danas se vidi još jedan u nizu rezultata onoga što smo zajedno pokrenuli – uhićen je sudac Vekić i njegova prijateljica zbog sumnje za pranje novca koji su izreketarili od onih kojima su trebali suditi po zakonu. Da, dobro ste pročitali, sudac Županijskog suda bavio se PRANJEM NOVCA. Netflix, pusti Narcose, dođi ovdje. Nadam se da neki sudac nekog višeg suda neće večeras u Dnevniku istupiti javno i reći da je to normalna djelatnost u fušu, baš kao što je doživotno uzdržavanje bakica uz otimanje imovine, uzimanje robe u vrijednosti 100 000 eura i sadnja privatnih voćnjaka novcem poreznih obveznika. U Vekićevoj praonici nisu se Perwollom i Persilom prale samo Vekićeve pare, obzirom da je bio dostavljač novaca za ostale krivosuce reketare, treba istražiti što je s novcem radio i za Kvesića, Vrbana, Krušlina, te svoje pajdaše s one strane zakona. Nadam se da je i suce Ustavnog suda i svih viših sudova barem malo sram kakve kriminalce u svojim redovima brane, ali polako, činjenica da me nitko od njih nije tužio za sve što sam iznio u javnost govori dovoljno za sebe. Istina i vrijeme su na mojoj strani”, napisao je Mamić. 

https://www.facebook.com/100044165272618/posts/454736382675200/

3 komentara

 • Ne znam što vidite u ovoj budali, dobrotvoru, pa vam svaki dan na portalu.
  Stavite nekoga ko teško i pošteno zarađuje svoj kruh taj može biti uzor nekome, a ne ova budalesina koje bi se trebamo sramiti a ne stavljati ga portal.
  Ima li od Hercegovaca iko pametan, s pravom se pitaju oni koji nas nevole.
  Ako nam je svaki dam na portalu Mamić, maja Šuput ili Severina neznam onda ko smo mi.?

 • Dobro bi bilo da upalti nešto u proračun županije, da profesori ne štrajkaju.
  On za večer potroši 10 profesorskih plaća, a nije motiku nikad uzeo u ruke.
  I još mu se pridruže oni iz vlasti da se uslikaju sa njim.
  Uslikajte se sa profesorima koji svaki fening pošteno zarade.
  Ili misle bolje je donirati Mamiću za gala večeru?
  Čini mi se ovo drugo.

 • Ovake budale nema na daleko a još veće su budale koji mu daju medijski prostor , da je sreće davno bi bio sa ovim sto ga osudio u istoj ćeliji ne samo on nego 95 posto oni sto glume po Posušju i cjeloj BiH a pranje novca im je osnovna djelatnost bila

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.