Marijana Mikulić: U najtežim trenucima javile su mi se samo tri glumice

Glumica je uz sliku lica objavila tekst u kojemu kaže da su joj se u najtežim životnim trenucima javile samo tri prijateljice i tri hrvatske glumice.

“Je jedna onako već izlizana, kružna poruka, ali mnogima od nas to je život, naša stvarnost. I nije to kad je rak. To je uvijek kad dođe nevolja, bolest, gubitak posla, bilo kakve nedaće. Samo vidiš kako svi oko tebe nestanu, muk. A najdraži su mi oni koji sebe nazivaju moji, a nikad ih kada mi najviše treba-ni podrške, ni posla, ni preporuke, ma ni kako si.. Veliki drugari, zemljaci (uh takve najvolim). Nadam se da će se i takvi prepoznati” započela je Marijana na Instagramu, prenosi Index.hr.

“Kada je krenulo ovo s Jakijem javilo mi se milijun nepoznatih ljudi koji nude konkretnu pomoć, preporuke, savjete iz vlastitog iskustva.

Ali od onih koje poznajem, i onih koje smatram bliskima – tri moje prije, konstante mog života su mi se javile – znate vi dobro koje ste.I tri kolegice, glumice, s kojima tek tu i tamo razmijenem poruku. Kolegice koje su u to vrijeme svoje vlastite borbe vodile i totalno me šokirale da misle u tom trenu na mene.

Ostalo-nema, muk, ma ni pozitivne vibracije na daljinu. Evo, repostam sad ono što sam krenula repostati.

“Neću imenovati jer su to privatne stvari, ali znam da kad ovo pročita, znat će da se radi o njoj. Kad smo dobili rezultate biopsije, bila sam s njom. Kad je ušla u auto, mislila sam da je negativno jer je mirna i skupljena.. Onda je šapnula, pozitivno je. Nisam mogala vjerovati. Suze su mi u očima; zamolila me da ne plačem. Mirno je šapnula: ” Bog je sa mnom.” Kako si hrabra, moj najdraži ratniče. Uvijek ću te voljeti! Odlučila sam objaviti ovu poruku u znak podrške vrlo posebnoj osobi za mene koja se čvrsto borila i dobrom energijom. Naučila me da živim svaki dan kao najbolji dan! Rak je vrlo invazivan i destruktivan za naše tijelo. Čak i nakon završetka tretmana njezino tijelo se nastavlja boriti sa sobom pokušavajući obnoviti svu štetu uzrokovanu zračenjem i kemoterapijom. To je vrlo dug proces.
Definitivno, u najtežim trenucima je da znaš ko su ti pravi prijatelji ili osobe koje te iskreno cijene. Nažalost većina prijatelja vas napušta, i šalje vam samo ” dobre vibracije,” ali daleko…””, napisala je na Instagramu.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.