Medvedev tvrdi: ‘Njemačka se priprema za rat s Rusijom’

Tvrdeći da nitko ne zna je li njemački kancelar Olaf Scholz bio upoznat s tim razgovorima, Medvedev je ustvrdio da u povijesti ima mnogo primjera kako je vojska mogla odlučiti ili potaknuti početak ratova u ime civilnih vladara

Zamjenik predsjednika ruskog Vijeća sigurnosti, Dmitrij Medvedev je javno komentirao procurjeli audiozapis razgovora njemačkih zrakoplovnih dužnosnika o mogućnosti uništenja Krimskog mosta kao gesta podrške Ukrajini

Medvedev je na svojim društvenim profilima komentirao procurjeli audiozapis razgovora njemačkih zrakoplovnih dužnosnika o mogućnosti uništenja Krimskog mosta raketama “Taurus” kao gesta podrške Ukrajini.

Tvrdeći da nitko ne zna je li njemački kancelar Olaf Scholz bio upoznat s tim razgovorima, Medvedev je ustvrdio da u povijesti ima mnogo primjera kako je vojska mogla odlučiti ili potaknuti početak ratova u ime civilnih vladara, čak i ako oni nisu bili upoznati ili dali takav nalog, piše Anadolu.

“Doći će kod Scholza i reći: gospodine kancelaru, u Ukrajini je oboren projektil. Sudeći po vrsti i ruti, letio je za Berlin. Što će Scholz odgovoriti? Prilično jasno. Stoga su pokušaji časnika Bundeswehra (Njemačkih oružanih snaga) da svoje govore predstave kao igru ​​raketa i tenkova zlonamjerna laž. Njemačka se sprema za rat s Rusijom”, izjavio je Medvedev.

Margarita Simonyan, glavna urednica Russia Today (RT), objavila je 30-minutni audiozapis koji sadrži razgovore visokih dužnosnika njemačkog ratnog zrakoplovstva. Ti dužnosnici raspravljaju o tehničkoj sposobnosti projektila Taurus da unište Krimski most, koji je izgrađen od strane Rusije na Krimskom poluotoku, koji je nezakonito pripojen.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.