Mladen Grdović nakon pada na pozornici: Ne zamjeram nikom, ovaj put preuzimam sve na sebe

Mladen Grdović 20. svibnja je nastupio na u Sloveniji na ‘Danima vinogradara’, ali publika nije dugo uživala u njegovom nastupu jer je pjevač pao i uskoro su ga odveli s pozornice.

Na snimkama koje je publika objavila na društvenim mrežama vidi se kako Mladen tetura na pozornici i pokušava održati ravnotežu držeći se za stalak na kojem je mikrofon, ali nije mu pošlo za rukom i pao je na pod. Kada je pao na pod pokušao je nastaviti s pjesmom, a ubrzo su ga zaštitari odnijeli s pozornice.i koncert je bio gotov.

Zadarski pjevač sada se oglasio prvi put nakon što nije uspio održati koncert jer ga je u tome očito spriječila koja čašica alkohola.

– Hvala svima na potpori. Ne zamjeram nikom, u ovom slučaju preuzimam sve na sebe. Iza mene je 40 godina karijere. Dvadesetak puta Amerike, Australije, godinama sam odrađivao 200 koncerata godišnje. Jednom su pitali Micka Jaggera zašto je pao na sceni u Chicagu, a on je sa smiješkom odgovorio ‘pa nisam jedan put pao’… Idemo u nove pobjede. Voli vas Grdović.

Zadnje dvije godine Mladenu je posebno teško zbog razvoda od supruge Brankice i iako su navodno ostali u prijateljskim odnosima Grdović se ne može pomiriti s razvodom. Osim razvoda glazbenika je pogodila i smrt njegovog brata koji je preminuo prije godinu dana i s tim gubitkom se Mladen teško nosi. 

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.